Nomi’s outfits #14

Daar is hij weer; het terugkerende blogje met outfits van Nomi. Doordat Nomi heel graag op de foto wil, heb ik weer wat foto’s verzameld en vandaag laat ik jullie een paar van haar outfits zien. Door het weer van de afgelopen tijd is het een mix geworden van zomerse outfits en wat meer herfstachtige combinaties. Op de foto hierboven draagt ze een shirtje van Kiabi, een rokje van Hema en sandaaltjes van Teva.

 

Toen het niet zulk lekker weer was, kon Nomi haar nieuwe trui van Zeeman aan, en daar was ze heel blij mee. Verder heeft ze een broekje aan van Primark, en haar laarsjes zijn van Hipinderegen.nl.

Dit is één van Nomi’s favoriete jurkjes, het is een tweedehandsje van Flo. Ze heeft er een legging van Zeeman onder, en sandalen van Kidoki.

Als het weer een beetje twijfelachtig is, doe ik Nomi vaak laagjes aan. ’s Ochtends was het nog vrij koud en ’s middags zou het lekker weer worden, dus vandaar het jasje. Het jasje is van Mini Rodini, daaronder draagt ze een t-shirtje van Spruit, een broekje van Primark en slippers van de Action.

Dit is één van mijn favoriete foto’s die ik de laatste tijd van Nomi maakte, en ook één van mijn favoriete outfits van haar. Haar t-shirtje is van Funky XS, haar rokje is van Flo, haar legging is van Zeeman en ze heeft haar laarsjes van Hipinderegen.nl weer aan.

Hier wilde ze heel graag op de foto, en daar zeg ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen. Nomi heeft een shirtje aan van AliExpress en een broekje dat ik tweedehands kocht, maar waar ik geen merk in kan vinden.

Terwijl Nomi op de kinderboerderij aan het springen was, maakte ik deze foto. Ze heeft een jasje aan van Hema, een jurkje van H&M, en een legging van Primark.

outfits

Deze foto vind ik zo schattig dat hij ook niet mag ontbreken in dit artikel. Nomi heeft een jurkje aan van H&M, en sandaaltjes van Primark. Lenns shirtje is van Name It.

Welke outfit is jouw favoriet?

3 gedachten over “Nomi’s outfits #14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.