Dagboekje #219; kittens!

rapley

Mocht je het gemist hebben; vorige week hebben wij twee kittens geadopteerd. Maandag kwam Pablo bij ons wonen, en woensdag haalden we Mateo op. Verder probeerde ik wat gezonder te eten en wat meer te bewegen, en dat resulteerde in een aantal wandelingen. Lenn besloot vorige week dat macaroni niet alleen in je mond hoort, maar ook op je gezicht en in je haren.. Hij mocht daarna dus lekker onder de douche!

kittens

Maandag ging we naar het dierenasiel. We wilden eigenlijk 2 kittens meenemen, maar er werd ons aangeraden om er maar eentje te nemen. Pablo maakte meteen duidelijk dat hij graag met ons mee naar huis wilde, en daarom kozen we voor hem. Hij was meteen heerlijk aanhankelijk en gezellig, dus we hadden een goede keuze gemaakt!

lidl

Dinsdagochtend deden we boodschappen, en omdat Lenn telkens uit het zitje klimt, zette ik hem los in het karretje. Ook niet heel veilig, maar zo was de kans iets kleiner dat hij op de grond zou komen te liggen. Toen we thuis waren ging Lenn meteen weer naar Pablo toe.

aardbeien lidl

We hadden bij de Lidl aardbeien meegenomen en ze waren heel erg lekker! Nomi houdt niet van fruit, maar zelfs zij at een aardbeitje op. En Lenn at zijn vingers er bijna bij op haha.

dierenasiel

Ik twijfelde even, maar ik wilde er toch nog een kitten bij. Ik belde een ander asiel op en zij vertelden me dat ze kittens juist altijd per 2 meegeven, tenzij er al een andere sociale kat thuis is. Dat is Guusje niet, maar Pablo wel. We gingen er naartoe, en Lenn was meteen weer vriendjes met alle katten. We namen Mateo mee naar huis, en Pablo en Mateo hadden het meteen heel leuk met elkaar!

driewieler

Toen we donderdagochtend beneden kwamen lagen Pablo en Mateo samen in het mandje. Natuurlijk ging Lenn er meteen weer naartoe, en de kittens zijn echt gek op hem. Toen ik zei dat we boodschappen gingen doen wilde Nomi graag op haar fietsje mee.

goor

’s Avonds liepen we een stukje, en deze keer wilde Nomi het speelgoedhondje meenemen. We keken even bij het water, wat Nomi altijd heel leuk vindt. Maar wél terwijl ze Barts hand vasthoudt, anders is het ‘beetje eng’.

zeeman sportkleding

Vrijdag was Bart vrij, en hij ging samen met Nomi kijken bij het Houtdorp, waar kinderen van alles hadden gebouwd. Ik liep met Lenn even naar de stad, want ik zag dat de Zeeman hele leuke sportkleding heeft. En ook van de prijskaartjes werd ik erg blij!

dierenwinkel

Zaterdagochtend moest Bart even werken, en toen liep ik met de kinderen weer naar de stad. Ik had een kammetje en een extra voerbakje nodig voor de kittens, dus we gingen naar de dierenwinkel. Nomi vond het daar helemaal leuk, ze heeft heel lang bij de konijnen en de vissen staan kijken.

levensweg

’s Middags gingen we even naar de camping om de caravan winterklaar te maken. Daarna aten we bij mijn ouders, en ’s avonds kwamen mijn zusje en mijn moeder bij ons om een spelletje te doen.

gezond ontbijt

Zondag had ik een lekker rustig dagje. Ik maakte een gezond ontbijtje voor mezelf, ik werkte mijn mail bij, ik schreef een paar blogjes en ik keek een serie. ’s Middags vond Nomi dat ze nieuwe nagellak op moest, want de oude was er bijna af. Ze koos voor roze, en ik vind het zo schattig staan!

2 gedachten over “Dagboekje #219; kittens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.