NYC Permanent Pink

New York Color (NYC) heeft erg veel leuke kleuren nagellak, maar ik heb nog maar heel weinig nagellakjes van dit merk. Ik was opzoek naar een mooie roze kleur en toen ik deze zag, was ik meteen verkocht. Het is een mooie, dieproze kleur. 

Het kwastje is redelijk breed en erg fijn om mee te lakken. Ook over de structuur van de nagellak ben ik erg tevreden, het is niet te dik en niet te dun, maar gewoon helemaal goed. Na één laag is de kleur nog niet zo heel mooi, maar na twee lagen wel. De nagellak is snel droog, wat echt een pluspunt is.

Cijfer: 8

25 gedachten over “NYC Permanent Pink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.