PLOG; VINGER VERBRAND, HUIS KIJKEN EN BANKHANGEN

Bij anderen vind ik plogs heel leuk om te zien, maar zelf vergeet ik het telkens. Toen ik vorige week donderdag ’s ochtends een foto maakte van Nomi, besloot ik dat ik best een dagje kon ploggen. Ik was van plan om met Nomi naar de stad te gaan, maar ik verbrandde mijn vinger en toen had ik geen zin meer. Aan het einde van de middag gingen we een huis bezichtigen en ’s avonds hingen we lekker op de bank. 

Als ik vrij ben, ligt Nomi ’s ochtends bijna altijd even bij mij in bed, na het drinken. Ze begon al snel weer te gapen, dus ik legde haar weer en bed en zelf ging ik douchen. Daarna maakte ik deze supercharmante selfie.

Het werd weer eens tijd om mezelf te wegen en dat doe ik altijd op de Wii. Zo kan ik precies zien hoeveel ik een paar maand geleden woog. Tijdens de zwangerschap hield ik het ook bij, dus het is een erg grappig grafiekje geworden. Ik bleek 0,6 kilo lichter dan anderhalve week daarvoor. jeej!

Daarna ging ik ontbijten, ik keek even naar mijn statistieken (mijn blog groeit behoorlijk en stiekem vind ik dat heel leuk om te zien) en ik deed verder wat dingetjes achter mijn laptop. Toen Nomi wakker werd, deed ik haar in bad.

Toen ging ik een fruithapje maken voor Nomi en ondertussen was ik bezig met plastic. Ik deed weer eens een poging om plastic te scheiden, maar dat kun je dus beter niet doen in de buurt van vuur. Een stukje plastic vatte vlam en precies dat stukje pakte ik vast, auw! 

Vervolgens vergat ik foto’s te maken en ik zat een uur lang met mijn vinger in een bakje water. Nomi speelde in de box en was telkens rondjes aan het draaien. Ik keek nog even in het boekje van het huis dat we de maandag daarvoor hadden bezichtigd, maar daar was ik nog niet zo heel enthousiast over. 

Bart kwam iets voor 5 uur thuis en we reden naar het huis dat we gingen bekijken. Ik deed Nomi in onze nieuwe draagzak (daar lees je binnenkort trouwens meer over) en dat ging prima. Over het huis zijn we best enthousiast trouwens. 

’s Avonds haalde Bart een patatje en daarna ging ik nog even bezig voor mijn blog. Dit werd een shoplog, die je hier kunt vinden.

Mijn telefoon zat al wekenlang helemaal vol, en ik verplaatste een groot deel van de foto’s van mijn telefoon na de computer. Rond half 9 ging Nomi naar bed en Bart en ik keken Orange Is The New Black. Zijn jullie al klaar met seizoen drie? 
Gerelateerde artikelen:

4 gedachten over “PLOG; VINGER VERBRAND, HUIS KIJKEN EN BANKHANGEN

  1. Sylvie schreef:

    Leuke plog! Ik ben benieuwd naar jullie verhuisplannen, misschien binnenkort de kogel door de kerk? Ik denk al te zien om welke draagzak het gaat ­čÖé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.