Review; GPS horloge van One2track

Er is maar weinig zo vervelend als niet weten waar je kind is. Nomi is nu 7 en ze gaat regelmatig zelf even naar haar vriendinnen toe. Dat vind ik prima, maar dan wil ik wel weten waar ze is. Laatst wilde ze even een rondje door de wijk gaan fietsen en kijken wie van haar vriendinnen thuis waren. Dat leek me geen goed plan, want dan heb ik geen idee waar ze uiteindelijk is. Toen kwam ik opeens de perfecte oplossing tegen; een GPS horloge waarmee ik kan zien waar ze is, waarmee we elkaar kunnen bellen en berichten kunnen sturen. Samen testten we het Connect Move horloge van One2track uit en vandaag vertel ik je daar wat meer over.

One2track Connect Move GPS horloge

one2track

De Connect Move is een leuk rond horloge dat ook lekker zit bij kleine polsjes. Dit horloge is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, en Nomi koos (natuurlijk) voor roze, want dat is haar lievelingskleur.

Het horloge heeft functies zoals een telefoonboek waarin je maximaal 10 telefoonnummers kunt opslaan, een chat en een stappenteller (wat Nomi heel erg leuk vindt). Als ouder download je de One2track app en dan kun je in real time zien waar je kind is. Het horloge wordt geleverd met een prepaid simkaart en via de app kun je daar beltegoed opzetten. De simkaart heeft een eigen telefoonnummer, waarmee je kunt bellen en gebeld kunt worden.

Onze ervaring

gps horloge

Nomi vond het ontzettend leuk dat ik een GPS horloge voor haar had, ze wilde hem meteen uitproberen. Zij ging een rondje fietsen en ondertussen keek ik waar ze was. Toen ze terug was vertelde ze me waar ze had gefietst, en dat klopte precies met wat ik in de app had gezien.

Het horloge ging mee naar de camping en daar hebben we er heel veel gebruik van gemaakt. Nomi is normaal wel eens bang dat ze ons kwijt raakt, maar met het horloge om voelde ze zich veel vrijer. Zij durfde samen met haar vriendinnen naar andere delen van de camping te fietsen en ik hoefde haar nooit te zoeken. Als het eten bijna klaar was belde ik haar en dan kwam ze er weer aan. In het begin vond ze het heel erg leuk om mij om ieder wissewasje te bellen, maar toen ik haar vertelde dat ik niet iedere keer beltegoed op haar horloge ging zetten, was dat al snel afgelopen.

Weten waar je kind is

We stonden op camping De Leistert in Limburg, en dat is een behoorlijk grote camping. Nomi wilde ’s avonds graag nog meedoen met de spelletjes en dan was het natuurlijk niet stoer om door je ouders gebracht te worden. Dus Nomi ging zelf, en na een paar minuutjes keek ik even of ze goed was aangekomen.

Via de app kun je ook zien of de batterij nog vol genoeg zit, hoeveel beltegoed er nog op staat en als je op ‘geschiedenis’ drukt, kun je precies zien waar je kind allemaal geweest is.

Onze mening

horloge bellen

Nomi is heel blij met haar horloge en ze is er ook erg trots op, want ze laat hem aan iedereen zien. Zelf ben ik er ook erg blij mee, want zo kan ik altijd zien waar ze is. Als Nomi ergens naartoe gaat doet ze altijd haar horloge om, zodat ik kan zien waar ze is zodat we elkaar kunnen bellen als er iets is. Ook als Nomi even alleen thuis is, is het horloge handig. Stel dat er iets is, dan kan ze mij bellen. En stel dat zij even thuis blijft als ik boodschappen doe en ik opeens stil sta met de auto, kan ik haar even bellen om te vertellen dat het iets langer duurt.

Wij zijn dus heel erg tevreden over het horloge, en wat mij betreft is het absoluut een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.