Webshop in de spotlight; Hippedreumesjes.nl

webshop

Laatst kwam ik in contact met Jozina, de eigenaresse van de webshop Hippedreumesjes.nl. Deze webshop kende ik nog niet, maar ik besloot eens even een kijkje te nemen. En ik was meteen fan! Na de geboorte van Jozina’s dochtertje kwam ze erachter dat er weinig producten voor kinderen en baby’s te koop zijn met een persoonlijke touch. Daarom besloot ze van haar hobby haar werk te maken en zo ontstond Hippedreumesjes.nl!

Over Hippe dreumesjes

Het begon met een lijstje met kernwoorden: kinderen, handgemaakt, hout, creëren, haken, hobbyen, liefde en passie. Naast de handgemaakte artikelen, koopt ze ook andere merken in, om zo de allerleukste artikelen op de website te hebben staan.

Gehaakte items

gehaakt

Ik ben gek op gehaakte spulletjes. Ik vind ze zo leuk, dat ik een tijdje geleden geprobeerd heb om zelf spulletjes te gaan haken. Daar bleek ik niet het talent en het geduld voor te hebben, dus ik ben er maar snel weer mee gestopt. Gelukkig heeft Jozina een stuk meer talent dan ik en maakt ze ontzettend leuke dingen, zoals bijvoorbeeld deze rammelaars. Verder haakt ze producten als poppen, knuffels, mutsjes, dekens en omslagdoeken.

omslagdoek

En om kennis te maken met haar producten, mocht ik iets uit haar webshop uitkiezen. Ik koos voor deze mooie omslagdoek voor de baby. Ik vind zo’n gehaakte deken veel mooier dan de standaard omslagdoeken, dus deze gaat mee naar het ziekenhuis als de baby geboren wordt.

haken is hip

De omslagdoek is echt perfect gehaakt en ik ben er helemaal verliefd op. Het knoopje is een leuk detail, dat maakt het helemaal af. Ik kan nu al niet wachten om dit baby’tje hierin vast te houden!

Hip hout

hout

Hout is hip! Jozina verkoopt verschillende houten producten zoals geboorteborden, bijzettafels, krukjes, wandplanken en andere decoratie voor de baby- of kinderkamer. Deze tipi wandplanken zijn mijn favoriete items uit de hout collectie. Ze zijn er in verschillende kleuren en je kun ze ook blanco bestellen, zodat je ze zelf kunt schilderen.

Producten van andere merken

cactus

De keuze op Hippedreumesjes is enorm, doordat er ook spullen van andere merken worden ingekocht. Leuke decoratie, maar ook verzorgingsproducten. Denk bijvoorbeeld eens aan tassen, knuffels, loopauto’s, decoratieslingers en wasbare luiers. Je zult er dus vast iets naar jouw smaak kunnen vinden!

Kende jij Hippedreumesjes.nl al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.