Dagboekje #221; shoppen, samen spelen en Stichting Babyspullen

nomi

Daar is hij weer, mijn wekelijkse dagboekje. Maandagochtend bracht ik Nomi naar de peuterspeelzaal, en daar moest ik nogal lachen toen ik een foto van haar aan de muur zag hangen. Volgens mij had ze niet zo heel veel zin om op de foto te gaan!

grimms

Lenn was lekker aan het spelen terwijl Nomi op de peuterspeelzaal is. Ik heb het idee dat hij het wel heel fijn vindt dat Nomi er dan even niet is en dat zijn speelgoed niet afgepakt wordt. ’s Middags deden we even boodschappen, en Nomi wilde haar popje meenemen.

primark enschede

Dinsdag gingen we naar Enschede, op zoek naar winterjassen voor Nomi en Lenn. Verder kwamen we nog wat leuke kleding tegen, wat ik jullie binnenkort zal laten zien in een shoplogje. ’s Avonds ging ik naar de sportschool, en na de workout was ik nogal gaar.

finding nemo

Woensdag deden we heel weinig. Nomi en Lenn waren allebei opeens helemaal verliefd op Guusje, en Nomi wilde graag ‘visjes kijken’ (oftewel; Finding Nemo).

peuterspeelzaal

Donderdagochtend was Lenn weer lekker aan het spelen terwijl Nomi op de peuterspeelzaal is. Via Facebook zag ik een foto voorbij komen, altijd leuk!

mamablog

Vrijdagochtend deden we boodschappen, en daarna waren Nomi en Lenn lekker samen aan het spelen. Ze spelen steeds leuker met elkaar, en ze doen steeds meer dingen samen.

mama

’s Middags gingen we even naar de stad, en Nomi wilde natuurlijk in het autootje. Toen we terug waren wilde Nomi op de foto, en dat leverde deze selfie op!

nyx.

Zaterdag pakte ik de auto vol met spullen voor Stichting Babyspullen. Die bracht ik weg en daarna reed ik door naar de DM, waar ik even stond te kwijlen bij het nieuwe NYX schap.

dagboek

Toen ik thuis kwam lag Nomi op de bank, want ze was niet zo lekker. De postbode kwam laarsjes voor haar brengen, en daar was ze heel blij. Aan het einde van de middag gingen we eventjes naar mijn ouders, waar Nomi opeens weer helemaal opknapte.

vegan

Zondagochtend had ik een meting bij de sportschool, waar onder andere mijn vetpercentage werd gemeten. Misschien schrijf ik daar binnenkort nog wel iets over, maar ik weet nog niet of ik dat wel allemaal met jullie wil delen haha. ’s Avonds aten we pasta met spinazie en avocado, wat goed in de smaak viel.

Hoe was jouw week?

4 gedachten over “Dagboekje #221; shoppen, samen spelen en Stichting Babyspullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.