Tropenrooster

De zomervakantie begint hier bijna, en Bart heeft ook bijna vakantie. We zijn van plan om dan lekker naar de camping te gaan, en waarschijnlijk kom ik dan wat minder aan bloggen toe. Als Bart weer aan het werk is, blijf ik met Nomi en Lenn waarschijnlijk op de camping, en Bart komt dan na zijn werk daar naartoe. Oftewel; ik ga mijn laptop de komende weken wat minder zien, en daarom neem ik een soort van vakantie.

Vakantie

Als ik écht vakantie neem, ga ik het bloggen veel te veel missen. Het is echt mijn hobby, en ik wil zo nu en dan wel even een blogje tikken. Maar jullie snappen waarschijnlijk wel dat we ook andere leuke dingen gaan doen, waardoor ik wat minder achter mijn laptop zal zitten.

Andere jaren probeerde ik van tevoren vooruit te werken, en ik wilde toch graag iedere dag iets online zetten. Een tijdje geleden vertelde ik jullie al dat ik soms te veel druk ervoer, en daarom besloot ik wat vaker even wat tijd voor mezelf te nemen, door bijvoorbeeld lekker te chillen in de hangmat zoals op de foto bovenaan het artikel. Dat lukt me nu prima, en daardoor heb ik weer een stuk meer lol in het bloggen. Grappig feitje; ik dacht dat mijn bezoekersaantallen daardoor wat terug zouden lopen, maar ze zijn juist gestegen!

Minder artikelen

Er zullen dus waarschijnlijk minder artikelen online komen. Ik blog wanneer ik zin en tijd heb, net als nu eigenlijk. Maar deze zomer denk ik dat ik er wat minder aan toe kom, omdat ik van plan ben om regelmatig andere leuke dingen te gaan doen. Hoeveel artikelen er per week online zullen komen weet ik niet, dat zullen jullie vanzelf wel zien.

Na de zomer ga ik gewoon weer verder met bloggen zoals ik de afgelopen weken deed. Waarschijnlijk komen er dan weer zo’n 5 artikelen per week online, maar dat verschilt wel eens.

Zo, nou zijn jullie weer op de hoogte! Hebben jullie nog vakantieplannen?

Een gedachte over “Tropenrooster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.