Tip voor Sinterklaas; Lalaloopsy Jewel’s Glitter Makeover

lalaloopsy

Ken je de Netflix serie Lalaloopsy’s? Ooit waren de Lalaloopsy’s lappenpoppen, maar ze zijn magisch tot leven gekomen toen hun laatste steekje werd genaaid. Er was al van alles te koop van deze gave poppen, en nu is er iets nieuws: De Lalaloopsy Jewel’s Glitter Makeover! De naam zegt het al, deze Lalaloopsy kun je een prachtige make-over geven!

Lalaloopsy Jewel’s Glitter Makeover

jewel glitter makeover

Je kunt Jewel een make-over geven met glitters en kleuren en je kunt haar kapsel kammen en stijlen. Net zoals in de Netflix serie! Een glitter make-over is nog nooit zo makkelijk geweest: doe glitterpoeder in de haardroger, spray water over het haar van Jewel en gebruik de föhn om het haar te laten glitteren. Ga voor de meest betoverende look uit de Netflix fashion show met de exclusieve feestjurk!

Make-over!

sinterklaascadeau meiden

Alleen de pop is al helemaal geweldig, maar er zitten ook nog allemaal leuke dingen bij waarmee je haar een make-over kunt geven. In de doos zit ook een spiegeltje, haarkleuring, knipjes, een borstel, een föhn en glitters voor in haar haar.

sinterklaascadeau

Deze Lalaloopsy is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar. Zij kunnen de pop keer op keer opnieuw stijlen, en de spulletjes zijn ook geschikt voor je eigen haar. Nou weet ik niet of iedere moeder er zo blij van wordt als haar dochter opeens paars glitterhaar heeft, dus misschien moet je daar even goede afspraken over maken. Maar een make-over geven aan de pop is natuurlijk wel heel erg gaaf!

Glitters en paarse haren

pop

Wat mij betreft is dit speelgoed echt een aanrader! Zelf vond ik het als kind altijd geweldig om mijn poppen en Barbies een make-over te geven. Soms zagen ze er na afloop echt niet meer uit, maar ach… Leuk was het wel! Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heel leuk om met deze Lalaloopsy te spelen. Het is namelijk een prachtige pop van mooie en stevige kwaliteit. En doordat de pop geschikt is voor kinderen van 4 tot 10 jaar, kunnen ze er een hele tijd plezier van hebben!

Lalaloopsy Jewel’s Glitter Makeover is onder andere te koop via Bol.com en kost daar € 29,74.

 

De Lalaloopsy hebben we gekregen, en dit artikel bevat een affiliatielink.

4 gedachten over “Tip voor Sinterklaas; Lalaloopsy Jewel’s Glitter Makeover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.