Dingen die Nomi graag wil

wil

Nomi heeft soms vrij bijzondere wensen. Dingen die ze opeens bedenkt en vervolgens héél erg graag wil. Op dit moment staan er 5 dingen op haar wensenlijstje en je kunt ze in dit artikel lezen.

Een hond

‘Mama ben ik ook allergisch voor honden?’, vroeg ze een paar dagen nadat we te horen hadden gekregen dat ze kattenallergie heeft. ‘Nee, hoezo?’ ‘Dan kunnen we toch een hondje kopen?’ Dat zou inderdaad kunnen, maar het gaat echt niet gebeuren. Ik heb haar geprobeerd uit te leggen waarom ik dat niet zie zitten. Dat een hond uitgelaten moet worden bijvoorbeeld, ook als het regent. Haar argumenten zijn dan ‘Dan wachten we toch tot het droog is’ of ‘Dan neem ik wel een paraplu mee’. Tja, wat moet je daar nou tegenin brengen…

Een eigen speelhuisje

We hebben een ontzettend leuk speelhuisje in de tuin staan. Maar laatst heeft Nomi bedacht dat ze er eentje voor zichzelf wil. Deze is natuurlijk voor Nomi én Lenn, maar daar moppert Nomi wel eens over. Dan wil ze bijvoorbeeld niet dat Lenn ook in het huisje komt. Daarom heeft ze bedacht dat ze een eigen wil, wat natuurlijk niet gaat gebeuren.

Een eigen bakfiets

Nomi en Lenn zijn allebei gek op de bakfiets. Ze vinden het heerlijk om lekker te zitten en rond te kijken. Vorige week vroeg Nomi of er ook bakfietsen zijn voor kinderen, waar haar pop dan in kan zitten. Ehm, volgens mij bestaan die niet schat…

Een eigen zolder, beneden

Nomi mag niet op zolder komen. De trap is gevaarlijk, er ligt van alles waar ze niet aan mag komen en het is mijn verstopplek voor cadeautjes. Daar is Nomi het niet altijd mee eens en daarom wil ze nu een eigen zolder, maar dan beneden. Zodat ze geen gevaarlijke trap op hoeft!

Een baby

Een tijdje geleden zei Nomi opeens ‘Mama ik wil ook een klein broertje!’ ‘Maar je hebt Lenn toch?’ ‘Nee een baby broertje!’. Ze vond dat dat wel gewoon even geregeld kan worden. Ik was op dat moment al zwanger, maar dat wist zij nog niet. Later werd het ‘Ik wil een baby zusje!’. Toen we haar vertelden dat ik zwanger ben, was ze natuurlijk erg blij!

3 gedachten over “Dingen die Nomi graag wil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.