Webshop tip: Positie-outlet.nl

positie outlet 1

Ik kan op dit moment echt niet meer zonder positiekleding. Bijna al mijn gewone kleding staat nergens meer naar, dus ik heb weinig keuze. Maar vaak vind ik positiekleding best duur. Je draagt het maar kort en daarom vind ik het zonde om er veel geld aan uit te geven. Laatst kwam ik de site Positie-outlet.nl tegen en ik was echt verbaasd over de prijzen.

positie outlet 2

Ik mocht een paar dingen uitzoeken in deze webshop en ik ging voor de shirtjes op de eerste foto, en de vesten op de foto hierboven. Het shirtje links is van Queen Mum en op Positie-Outlet.nl kost hij € 9,95. Het andere shirtje is van Noppies en deze kost € 14,95. Ook kwam ik twee leuke vestjes tegen. Positievestjes zijn misschien niet echt nodig, maar ik denk dat ik deze na mijn zwangerschap ook gewoon kan blijven dragen. De vestjes zijn allebei van Mama Licious.  De linker kost € 8,95 en de rechter € 9,98. Fijne prijsjes, toch?

positie outlet 3

Als ik dit soort prijzen zie, word ik wel nieuwsgierig naar hoe deze kleding nou zo goedkoop verkocht kan worden. Swannet is de eigenaresse van Positie-outlet.nl en zij gaf me hier meer informatie over.

Swannet houdt het bedrijf vanuit huis draaiende en ze koopt heel groot in (meer dan 5000 items per seizoen). Hierdoor kan ze voordelig inkopen en kan ze de prijzen laag houden. Ook vertelt ze dat ze liever heel veel klanten blij maakt door kleding te verkopen met een kleine marge, dan dat ze weinig producten verkoopt tegen een hogere prijs.

27 wekn

Ook kreeg ik van haar nog wat meer informatie over positiekleding. Swannet krijgt regelmatig klanten die balen dat ze uiteindelijk aan het einde van de zwangerschap toch nog echt wat anders moeten kopen, terwijl ze er veel langer plezier van hadden kunnen hebben. Ze maakt regelmatig mee dat zwangere vrouwen kleding in een te grote maat kopen. Dat past wel, maar het zit natuurlijk niet echt mooi.

Positiekleding heeft een normale pasvorm op de rug en mouwen, en een speciale pasvorm aan de voorzijde. Ook de naden zitten net even iets hoger of lager dan bij normale kleding i.v.m. de groeiende buik. Doordat er meestal gebruik wordt gemaakt van stretchstoffen past de kleding van het begin tot het einde van de zwangerschap.

22 weken zwanger

Zelf ben ik heel blij met mijn bestelling en ik heb de kleding al veel gedragen. Naast positiekleding vind je op de site trouwens ook voedingskleding.

Kende jij deze webshop al?

8 gedachten over “Webshop tip: Positie-outlet.nl

  1. Lilian schreef:

    Leuk zeg, Ja ik vond positiekleding ook altijd heel erg duur, terwijl ze altijd zoveel leuke dingen hebben. Gelukkig kon ik heel lang mijn eigen kleding nog aan. Ik was wel heel benieuwd hoe die vestjes waren uitgevallen.

  2. Batboy schreef:

    Ik kende het ook niet, maar als ik het geweten had was ik zeker gaan kijken… ik heb mijn hele zwangerschap hetzelfde aan gehad… heel veel zwarte ( rekbare ) shirtjes gekocht met steeds een ander vestje… vond t niet veel aan vond mezelf er saai uitzien haha

  3. laura schreef:

    Nee, kende ik nog niet. Ik ben 13 weken zwanger en moet nu langzaamaan echt richting de positiekleding. In het centrum vanmiddag was amper iets te vinden. Jammer vind ik dat. Had echt gehoopt met iets voor deze periode thuis te komen. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.