Weekvlog 8: Stoppen? Verschillende vaders? Open boerderijendag & wasbare luier tutorial

verschillende vaders

Daar zijn we weer! Doordat ik heb besloten om op een andere dag te beginnen met vloggen, duurde het even wat langer totdat er een nieuwe vlog online kwam. Maar hier is hij! Deze week vertel ik je over het ‘stoppen of doorgaan met vloggen’ dilemma en over de vraag of mijn kinderen verschillende vaders hebben. Verder gingen we naar de open boerderijendag en ik laat jullie zien hoe je wasbare luiers kunt gebruiken.

Stoppen of doorgaan?

Laatst vertelde ik jullie al dat ik even een beetje gas moet terugnemen. Ik wil namelijk hartstikke veel, maar ik kom regelmatig tijd te kort. Dat is dan ook de reden waarom ik nu op vrijdag begin met vloggen, in plaats van op maandag. Ik blijf mijn vlogs op dinsdag online zetten, dus nu heb ik wat meer tijd om ze te editen. Nu maar eens kijken of dit beter bevalt!

Verschillende vaders?

Vorige week kreeg ik een berichtje op Instagram met de vraag of Nomi en Elena wel dezelfde vader hebben. Deze persoon vond namelijk dat Elena eruit ziet als een buitenlands kindje. En ik maar denken dat Nomi en Elena best veel op elkaar lijken, haha! Nou ja, natuurlijk hebben ze alle drie dezelfde vader.

Open boerderijendag

Maandag gingen we naar de Open Boerderijendag. Normaal gesproken kom je natuurlijk bijna nooit op een boerderij, dus het was heel leuk om te zien. Nomi en Lenn hebben zich goed vermaakt, want er was van alles te doen. Alleen die kalfjes… Ik vind het best naar om te zien dat pasgeboren kalfjes al bij hun moeder weg worden gehaald en vervolgens in een klein hokje poedermelk moeten drinken uit een plastic ‘uier’.

Wasbare luiers

Telkens als ik op social media iets schrijf over wasbare luiers, krijg ik er vragen over. Daarom besloot ik in mijn vlog eens te laten zien hoe het nou precies werkt. Ik laat zien wat je nodig hebt en hoe je hem om doet.

De vlog

Laadt de vlog niet? Klik dan even hier. En via die link kun je je ook meteen abonneren op mijn kanaal en een duimpje omhoog doen!

Volgende week

Een voordeel van het beginnen op een andere dag, is dat ik jullie alvast wat kan vertellen over de vlog die volgende week online komt. Daarin laat ik jullie een Duitse supermarkt en drogist (DM) zien en we gaan zwemmen!

2 gedachten over “Weekvlog 8: Stoppen? Verschillende vaders? Open boerderijendag & wasbare luier tutorial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.