Weekvlog 12: Unboxen, Stichting Babyspullen en Elena’s eerste hapjes

unboxen

Afgelopen week kreeg ik een leuk pakketje binnen. Ik wist nog niet wat erin zat, en ik besloot hem in de vlog te unboxen. Zondag gingen we naar de stadsboerderij in Almelo en woensdag kreeg Elena haar eerste hapjes, wat ik toch best een mijlpaal vond!

Unboxen

Zo nu en dan krijg ik pakketjes waarvan ik niet weet wat erin zit. Super leuk, want dat zijn dus echt verrassingen! Op zaterdag unboxte ik hem, en laat ik jullie zien wat erin zit.

Naar de stadsboerderij

Zondag wilden we wat leuks gaan doen en we besloten naar de stadsboerderij in Almelo te gaan. We hebben in onze woonplaats ook een hele leuke kinderboerderij, maar ik wilde graag een keertje ergens anders naartoe. En dit bleek een hartstikke leuk uitje te zijn!

Lenn naar de dierentuin

Dinsdag ging Lenn met mijn schoonouders een dagje naar de dierentuin. Nomi moest gewoon naar school, en na schooltijd deden we het spelletje Bunny Hop. Nomi kreeg dit spel vorig jaar met Sinterklaas en het is echt een aanrader voor kleuters!

Stichting Babyspullen

Op mijn blog heb ik al wel eens verteld dat ik vrijwilliger ben voor Stichting Babyspullen, maar in de vlogs heb ik er nog niet zoveel over gedeeld. Tijd om daar verandering in te brengen!

Elena’s eerste hapjes

Elena is nu 5 en een halve maand en ik had het idee dat ze wel toe was aan iets anders dan melk. Dus ik maakte wat hapjes voor haar, en woensdag at ze haar eerste vaste voeding.  Dat leverde een heleboel vieze gezichten en geknoei op!

De video

Laadt de video niet? Klik dan even hier. En via deze link kun je je abonneren en op het duimpje omhoog klikken!

Bedankt voor het kijken en hopelijk tot volgende week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.