Win Bergstein laarsjes naar keuze

bergstein

Als ik Nomi vraag welke schoenen ze aan wil, zegt ze 9 van de 10 keer ‘laarsjes!’. En dan bedoelt ze haar regenlaarsjes, daar loopt ze het liefst iedere dag op. Laatst ontvingen we een paar Bergstein regenlaarsjes en ook die vindt Nomi helemaal geweldig! En goed nieuws; ik mag ook een paar Bergstein laarsjes naar keuze weggeven!

Bergstein laarsjes

regenlaarsjes

De Bergstein laarsjes zijn onder andere te bestellen via Fashionbootz.nl en ze zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Ik liet Nomi kiezen en ik had verwacht dat ze voor roze of rood zou gaan. Maar nee, ze koos voor deze leuke lichtblauwe laarsjes!

Toen het laatst had geregend, hebben we de laarsjes even uitgeprobeerd. Wat me meteen opviel is hoe soepel ze zijn, Nomi’s andere laarsjes zijn veel stugger! Volgens Nomi zitten ze heel lekker en daar kan ik me alles bij voorstellen.

Winnen!

En ik mag ook een ander kindje blij maken leuke Bergstein laarsjes. Je mag de kleur en maat zelf kiezen. Ze zijn verkrijgbaar van maat 19 tot en met maat 35 en alle kleuren vind je hier.

Om kans te maken op een paar Bergstein laarsjes, laat je hieronder een reactie achter waarin je vertelt welke kleur en welke maat je zou willen winnen, en voor wie. Daarnaast zou ik het heel leuk vinden als je de Facebookpagina van MadebyMalou.nl en dit bericht liket.

Deze winactie loopt 3 weken, je kunt meedoen tot en met woensdag 24 mei.

203 gedachten over “Win Bergstein laarsjes naar keuze

 1. Romy schreef:

  Wat leuk! Ik vind dit zulke leuke laarsjes, dus ik waag een gokje.. Ik zou heel graag de gele laarsjes in maat 19 willen winnen voor mijn dochter!

 2. Suzan en Noa schreef:

  Wat een leuke winactie. Graag dezelfde kleur als nomi! In maat 23 voor mijn dochter Noa. Kan ze lekker veel spelen op de kinderboerderij.. Ze is gek op alle dieren daar, maar ook op modder?

 3. Linda schreef:

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn dochter met maat 28. Die zou wel graag een paar roze of lichtblauwe willen hebben. Op het moment zijn haar regenlaarsjes te klein dus ze zouden goed van pas komen.

 4. Kelly schreef:

  Wat leuk dat Nomi zelf haar kleur heeft uitgekozen. Lief om te zien dat ze echt haar eigen voorkeur heeft ☺️ Ik vind dit een leuke win actie en zou graag mee willen doen voor Olivia, ze kan nog niet lopen maar ik vond het vroeger prachtig om door de plassen te rennen en te stampen en dat lijkt mij voor haar als ze straks kan lopen ook heel leuk! Ik zou ze graag in het lichtroze winnen in maat 20 ?
  Kelly onlangs geplaatst…Mijn grote schrikmomentMy Profile

 5. G.T. schreef:

  Die zien er leuk uit, zeg! Ik zou voor mijn zoontje graag de oranje laarsjes willen, in maat 25. Ik houd wel van opvallende, aparte kleuren. En hij houdt van spelen in een modderige zandbak en in plassen 🙂

 6. Vlienelien schreef:

  Ik vind kindjes in laarsjes altijd zooo schattig. Ze worden vaak wat baldadiger en durven lekker los te gaan in plassen. Heb dat zelf stiekem ook nog steeds als ik mijn laarzen aan doe, haha.
  Ik zou mijn zoon Oscar die beleving graag willen geven. Ik zou dan gaan voor de kleur Cobalt of Zwart in maat 22.

 7. Sylvia schreef:

  Oh superleuk! Mijn dochtertje is ook dol op laarzen.. Omdat we net na de zomer begin vd herfst weer terugkomen uit Lanzarote zou het supertof zijn als er al een mooi cadeau op haar staat te wachten? want regen hebben wel hier niet zoveel dus des te meer moet er in plassen gestampt worden als we in NL zijn?. Ik volg je overal!
  Sylvia onlangs geplaatst…Update: persoonlijke & blogdoelen 2017My Profile

 8. Nynke B schreef:

  Wat leuk zeg, paarse voor mijn nichtje in maat 33! Ze loop inderdaad heel graag op regenlaarzen, ik vind het zelf niet fijn lopen, maar goed…

 9. Maaike schreef:

  Oh ik vind die lime kleurige erg leuk voor mijn zoon! Maar 26 lijkt me wel ok! Ik hoop dat we winnen, deze laarzen zijn mooi!

 10. Jelly schreef:

  Leuk!
  Ik zou ze graag voor m’n dochter willen winnen!
  De knalrode laarsjes in maat 24.
  (Net als Gonnie het gansje, haar favoriete boek!)

 11. Loes Johanna schreef:

  Wat een onwijs toffe winactie! Ik doe graag mee voor mijn dochter Norah. Duurt nog even voor ze zullen passen, maar ze zijn tot die tijd natuurlijk al een heel mooi accesoire om in haar kamertje te zetten! ?En als ze dan passen, dan kan ze er heerlijk mee in de regen gaan stampen! Ik doe graag mee voor de lichtroze in maat 19.
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Loes’ Photo Diary 11My Profile

 12. Ellen E-K schreef:

  Wat een gave winactie! Ik zou graag mee doen voor mijn zoontje. Een paar laarsjes maat 21 in de kleur dark blue ga ik voor:)

 13. Maris schreef:

  Ooh tof! Hier zijn nieuwe regenlaarzen wel nodig nu de ooh zo geliefde politielaarzen te klein zijn. Zou graag oranje of cobalt winnen voor Maxim, maatje 27!

 14. Nathalie van Rumt schreef:

  Hier ook een meisje die dol is op der laarzen en heel hard stampen in de plassen.

  Ik zou het super vinden om maat 23 ik de kleur fuchsia te winnen voor.

 15. wendy vander beken schreef:

  WAouw, die zou mijn dochterjte Marit leuk vinden, in mei is het voor haar dubbel feest: ze wordt 7 en ze doet haar Eerste Communie.
  Fingers crossed – haar lievelingskleur is blauw – en ze huppelt door het leven in maat 34

 16. Viv schreef:

  Jaaaaa wat ontzettend leuk dit! Wij wonen aan de bosrand en achter ons het veld. Zonder laarsjes kan hier gewoon niet, Senne MOET gewoon door de modder kunnen rennen, springen en soms vallen (oeps). Regenachtige dagen zat en hij woont compleet in zijn laarsjes. Alleen is er een probleempje, zijn huidige zijn te klein 🙁 dat is toch wel een domper voor onze 6 jarige hoor. Eerlijk is eerlijk, Bergstein laarsjes zijn gewoon “the best” ze zitten heerlijk, bewegen fijn mee voor kids en zijn bijna onverwoestbaar! Heel graag waag ik een kansje voor mijn topper zodat hij weer heerlijk kan klimmen, klauteren, door de modder kan baggeren en in de plassen kan springen. De donkerblauwe vindt hij ‘vet cool” en maat 29 zou TOP zijn!

 17. Helma Keijzer schreef:

  Spetter Spatter Spater, lekker met FUCHSIA BERGSTEIN laarsjes stampen in het water!
  Wat gaaf. Maat 29 zou super zijn, voor mijn oudste dochter.
  Mijn jongste dochter draagt maat 20, en heeft ze gekregen toen ze geboren was. Nu is ze 21 maanden en draagt ze elke dag. Grote zus van 6 zou graag met dezelfde laarsjes in de plassen springen.

 18. Kim Pijnaker schreef:

  Super gaaf! Mijn dochtertje van 2,5 loopt ook het liefst op laarzen. Helaas is nu alles te klein. Ze zou super blij zijn met de fuchsia roze laarzen in maat 28.

 19. Agnes schreef:

  Ja! Dat zou super leuk zijn voor onze kleine meid! Ook zij wil 9 van de 10 keer haar laarsjes aan. Daarom zou het super leuk zijn als we laarsjes winnen in maat 24 in de kleur roze!

 20. Cindy schreef:

  Heel graag de lichtblauwe in maat 22 voor mijn dochter Aimée! Ze is zo graag buiten, in een land als Nederland kan je zulke laarsjes super goed gebruiken.

 21. elly van dongen schreef:

  Graag de knalroze voor mijn kleindochter, maat 24, niet alleen om door de modder te lopen, maar ook als opa weer eens sproeit….

 22. Lisanne schreef:

  Oeh moeilijke keuze! Ik zou gaan voor rode (bij haar regenjas) of lichtroze (bij haar overall voor op de campingboerderij) in maat 26! Super schattig en fijn want ook die van mij loopt het liefst in laarzen rond ?

 23. Lian schreef:

  Het zijn zulke leuke laarsjes die ik graag zou willen winnen voor mijn dochtertje Fien. Ik zwicht toch voor roze alhoewel de blauwe van Nomi ook super zijn! Maat 24,25, ik weet eigenlijk niet hoe ze vallen…… nu maar afwachten en duimen draaien!!!

 24. Christa lindhout schreef:

  Leuk! Ook meiden van 8 vinden deze laarsen tof. We hebben toen ze klein was al eens een setje gekocht. Ik doe nu graag mee. Maat 34 in de kleur roze.

 25. Mirjam Meijer schreef:

  Geweldige actie! De jongste van ons loopt er ook het liefst de hele dag op!
  Ik doe graag mee voor Maat 29 voor de oudste in het roze!

 26. Heidie van der Steeg schreef:

  Ik wil heel graag een paar in maat (35) gelukkig kan het nog net in die maat! voor mijn 7-jarige zoon winnen. Hij helpt heel graag in de moestuin van zijn opa en papa, dus die laarzen zouden zeker niet alleen met regenweer gebruikt worden!
  Ik denk dat hij deze laarzen in rood het mooiste vindt.

 27. Bianca Fenna schreef:

  Ik doe super graag mee voor mijn jongste dochter. We kwamen er afgelopen weekend achter dat ze haar Frozen regenlaarsjes echt niet meer past en ze was zo verdrietig. Ze is normaal dol op roze, maar de lichtblauwe vind ze het einde. Maat 28 is net een maat groter dan ze in haar gewone schoenen heeft. Ik ga KEI hard voor haar duimen.

 28. Hanne schreef:

  Wij doen heel graag mee voor de lichtblauwe laarsjes. die van mijn zoontje zijn te klein geworden en dat vindt hij superjammer. Dus graag in maatje 29. Duimen!

 29. Edith schreef:

  Super leuk. Zo’n kind wat het liefst laarzen aan wil heb ik ook. Hij zou super bij worden van de oranje in maat 28.

 30. Annabel schreef:

  Wat een leuke actie! Ons dochtertje Liselotte is ook dol op haar regenlaarsjes van Bergstein. Mama heeft ze de eerste keer uitgekozen en toen werden het de rode! Liselotte mag nu zelf kiezen en gaat voor de lichtblauwe net als Nomi! Maatje 26.

 31. Floor Verhagen schreef:

  Met 3 lieve meisjes in huis zou ik van 1 paar laarsjes maar liefst 3x plezier hebben. Om te beginnen met Roos. Als zij eruit is gegroeid kan haar zusje Saar ze aan en als laatste onze jongste dame Noor.
  Ik zou ze dan graag in maat 31 willen winnen in de kleur rood ?

 32. Erika van Koert schreef:

  Aangezien mijn dochter haar laarzen aangelopen weekend kapot gegaan zijn doe ik graag mee voor een paar roze in mt 29

 33. Albertine van Veldhuizen schreef:

  Die laatste kleur is gaaf….zalm/oranje/roze ?
  Mijn dochter Daphne is aan nieuwe regenlaarzen toe….de andere beginnen te scheuren en zijn dus niet meer waterdicht ….
  En wat heb je nog aan regenlaarzen waarmee je niet meer in de ☔️plassen kunt stampen?

  Maat 31 ??

 34. Marja van Veldhuizen schreef:

  Jaaa super leuk! Ons nieuwe huis wordt binnenkort gebouwd, veel modder en zand, dus laarsjes zijn zeer noodzakelijk 😉 cobalt blauwe in maat 24 voor Sam! Duim duim duim :-))

 35. Maud - Maudgeniet.nl schreef:

  Ik doe heel graag mee! Onze Madame (bijna 2) heeft ook graag laarsjes aan. Eind mei is ze jarig en nieuwe laarsjes zijn dan wel een heel leuk extra cadeau! Ik zou sowieso voor de oranje gaan; een keer wat anders en super stoer!
  Maud – Maudgeniet.nl onlangs geplaatst…Lente in Ibiza..My Profile

 36. Meike Olde Weghuis schreef:

  Jaaaaa hier ook een peuter die gek op zijn Bergstein laarsjes is. Nu heeft hij de rode maar die zijn eigenlijk te klein. De cobalt blauwe in maat 24 zouden te gek zijn. Aangezien de zomer nog lang duurt kan hij tot die tijd in de plassen en modder stampen zonder dat ik mij druk hoef te maken dat zijn schoenen vies worden.

 37. Inez schreef:

  Wat een leuke actie!
  Ik zou erg graag de rode in maat 24 willen winnen voor mijn zoontje Milan.
  Hij is helemaal fan van brandweerspullen en ik weet zeker dat hij daardoor de rode laarsjes geweldig gaat vinden.

 38. Els schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. De lichtblauwe vind ik ook een mooie kleur, maar denk dat Lisa liever de lichtroze of fuchsia wil. Maat 26.

 39. Nathalie Op het Veld schreef:

  Hier ook dol op regenlaarzen… en gelukkig kan het ook fashionable!!
  Ook erg functioneel achter op het veld, in het bos of een wandeling met de hond. Regenlaarzen voor de herfst… No way, all season!!!

  Graag de cobalt in maat 26. Een kleur die eersr onze meid aan kan en daarna onze kleine man.

 40. Marian B schreef:

  Mijn zoontje is helemaal blij wanneer het geregend heeft, want dan liggen er plassen waar hij dan fijn in kan stampen. De laarzen die hij nu heeft beginnen wat krap te worden, deze fijne en mooie laarzen in kobaltblauw en maat 27 lijken me wel wat voor mijn deugniet!

 41. Ineke schreef:

  Jaaa leuk!! Voor mijn zoontje Cas van 2 jaar. Hij vind laarzen dragen ook super fijn en helpt san graag zijn papa in de tuin. Zijn laarzen die hij nu draagt zijn bijna te klein dus maatje 24 zou goed van pas komen ?

 42. Ingrid schreef:

  Super leuke actie! Ik zou graag voor mijn zoontje Sem mee willen doen. Hij is nu 14 maanden jong en loopt lekker rond. We kijken ernaar uit om lekker buiten te spelen.. Nu het weer nog even mee. Met de stoere laarsjes van Bergstein zou dit ideaal zijn. Ik zou graag dark blue in maat 21 kiezen.

 43. Linda Post schreef:

  Deze laarsjes zijn echt heeel erg leuk! Ik wil ze zelf ook haha
  Ik zou voor de gele gaan voor mijn dochter Fenna in maatje 20 🙂

 44. lisanne Bons schreef:

  Wij vinden de licht blauwe laarsje zo leuk. De Bergstein zijn zo leuk. We zouden ze heel graag willen winnen in maat 33.

 45. Regina Kooistra schreef:

  Wauw! Ik waag een gokje voor mijn lieve dochter Yara. Ik zou dan graag de roze in maat 25 willen winnen, en dan nu maar duimen!!

 46. Lisette schreef:

  Wow wat een super leuke winactie… deze staan al zo lang op m’n wish list!!!
  Roxas is ook gek op regenlaarsjes maar die van hem zijn te klein
  Geworden .. ik zou ze graag voor Roxas en winnen in maat 24.. de licht blauwe zijn helemaal leuk!!

 47. Danielle en Jace schreef:

  Leuke actie!
  Ik zou heel graag de gele laarsjes in maat 26 willen winnen voor m’n zoontje!

  Fingers crossed

 48. Lieke schreef:

  Bergsteins laarsjes zijn super stoer en mooi van kwaliteit!! Mijn zoon zou heel erg blij zijn met de lichtblauwe (ik zou er ook blij mee zijn, ze zijn kei leuk!)) Maat 25 lijkt me perfect voor op de groei! 🙂 Leuk hoor dat je deze winactie mag doen!

 49. Jessy schreef:

  Hele leuke actie!,
  Zou graag een paar winnen voor mijn (peuter) zoontje in maat 26 en het liefst de donkerblauwe.

  Duim duim duim!

 50. Gita Kruithof schreef:

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter Demi Lynn. Ik denk dat ze erg blij is met de lichtroze (maat 25). Ze loopt ook graag op regenlaarsjes en deze zijn dan wel heel erg mooi natuurlijk 🙂

 51. Marije schreef:

  Het heeft anderhalf jaar geduurt, maar mevrouw (ookwel bekend als mijn vrolijke dochter) heeft eindelijk haar eerste stappen los gezet. We lopen! En nog even en we springen en dansen door de plassen of de modder. Deze Bergstein laarsjes zijn heel erg welkom. Ik zie haar al helemaal rondlopen op een mooi rood paar. Maatje 24 zou perfect zijn!

 52. Celeste schreef:

  Voor mijn kleine meid die in juni wordt geboren! Haar eerste laarsjes! Graag de koraal roze in maat 23! Ik ga duimen ♥!

 53. Kelly schreef:

  Jaaaaa i LOVE bergstein laarsjes. Hier ook gek op laarsjes die kleine meid. Op de een of andere manier heeft dat toch iets magisxh voor kids, kaplaarzen!! Als ik win dan ga ik heeeel erg twijfelen tussen geel of lichtrose. En dan maatje 25. Lekker voor het najaar om in plassen te stampen!

 54. Anne Marleen schreef:

  Ik sta altijd deze laarsjes te bewonderen, maar eigenlijk vind ik ze te prijzig. Maar ze lijken me wel veel lekkerder lopen dan een ander regenlaarsje. Ik zou graag een paar lichtblauwe in maat 26 willen winnen voor mijn dochter van drie. Dan kan mijn zoon van 9 maanden ze ook nog aan op die leeftijd. Sorry, stiekem afgekeken van je foto. Staan echt heel leuk bij je dochter.

  • Stephanie schreef:

   Ik drukte perongeluk op verzenden. Maar wij gaan voor maatje 20. Ik vind ze zo stoer zijn die leuke laarsjes ♡

 55. Jamila schreef:

  Wat een leuke winactie ik doe graag mee voor mijn dochtertje van twee en een half we zijn zeer benuwd na de bergsteinlaarsjes ik zie ze overal voor bij komen bij moeder bloggers en vloggers die ik volg zou het geweldig vinden om ze ook een in ons bezit te hebben of zo ook zo geweldig zijn als ze zeggen ons lijkt de roze of de lichtblauwe in maat 24 kan eigenlijk niet kiezen alle kleurtjes zijn mooi dus nu duimen maar

 56. Nicole Eisen schreef:

  Mijn dochter Marley die over 2 maandjes 3 wordt, is ook een mega regenlaarzen fan, weer of geen weer zeg maar ? De lichtblauwe vind ik zelf de leukste, maaarr Marley zou toch echt kiezen voor de lichtroze. Dus we wagen een gokje voor de lichtroze, maat 26 en voor Marley uiteraard! ? we gaan duimen!!

 57. Alyt van der Heide schreef:

  Mijn dochter heeft nu paarse snowboots, maar dat is toch niet zo handig met regen of om mee te spelen.
  Al meerdere blogs gelezen over de Bergstein laarzen en ik ben overtuigd. Vooral dat de pasvorm en comfort erg goed moeten zijn.
  Mijn dochter wil heel graag paarse laarzen maat 34. Kan ze lekker mee spelen en door de tuin banjeren, wat ze graag doet. En kan later mijn jongste dochter ze ook weer aan.
  Laat het nu maar gaan regenen:
  ??Purple rain, puuuuurple rain……???

 58. Rowena schreef:

  Ze zijn zo leuk! Heel graag voor onze Shoshanna de koraal roze maat 19. Ze heeft nu laarsjes waar ze wat moeilijk in komt met haar hoge frame.. Deze lijken me heel soepel aan te krijgen!

 59. Feline schreef:

  Ja, super leuk. Ik zou heel graag de gele laarsjes maat 25 willen winnen voor mijn zoontje Nino. Hij loopt wat naar binnen met zijn voetjes waardoor andere stijve laarsjes niet goed zitten en hij snel valt. Daarnaast zouden de gele laarsjes erg leuk staan bij zijn gele jas.

 60. Heleen schreef:

  Mijn oudste zoon heeft net zijn eerste bergstein laarsjes gekregen. Wat een topdingen! Echt zo veel soepeler dan normale laarzen inderdaad. Wij zijn ook zeer tevreden! Nu zou ik dan ook graag die laarsjes willen winnen voor mijn jongste zoon, die loopt nu op de oude stugge hema laarsjes van zijn grote broer ;). Er zijn veel leuke kleuren, maar ik zou kiezen voor rood, in maat 26 🙂

 61. Nele van Rymenant schreef:

  Mijn dochter Liv (2,5 jaar) doet ook het liefst haar laarsjes aan omdat ze die “alleen” aan kan doen. (Haar stopwoordje van tegenwoordig trouwens). We zouden heel blij zijn met de lichtblauwe in maat 25.

 62. Gemma schreef:

  Zou heel graag deze laarsjes voor mijn kleine man Stan willen winnen. Ook hij loopt het liefst alle dagen op laarzen. Zou graag rode of blauwe laarsjes, maat 30 willen winnen. Diverse malen al geprobeerd om deze laarsjes te winnen, maar helaas. Nu ??voor deze winactie.

 63. Will schreef:

  Wat een leuke laarsjes.
  Echt iets voor mijn kleinzoon, die graag door de waterplassen spettert.
  Hij heeft maat 33 en dan graag in Dark Blue
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin

 64. Anne Dierselhuis schreef:

  Wat gaaf, als opa volgende week eindelijk ontslagen wordt uit het ziekenhuis kan Teun mooi weer de hele dag achter opa aanlopen in de tuin en erf. Opa is zijn grote voorbeeld en hij loopt (of als opa te snel gaat, kruipt) de hele dag achterna ?
  Maatje 23 voor Teun in een stoere kleur, groen is auper cool ?

 65. Carmen schreef:

  Lieve Malou,

  Wat een top winactie! Welke moeder wordt hier nu niet blij van? Ik in ieder geval wel. Mijn zoontje en ik wonen in Zeeland, dichtbij de kust. Met dit weer gaan we regelmatig het strand op om te spelen, waarna we met schoenen vol zand weer huiswaarts keren. Wat zou ik graag kans maken op deze prachtige Bergstein laarsjes, zo kunnen we met droge voeten toch heerlijk spelen en nemen we hopelijk wat minder zand mee in huis. Heel graag in het donkerblauw maat 24. Veel liefs Carmen

 66. Maaike schreef:

  Wat zijn ze leuk! Mij zoontje van 2 heeft hetzelfde en wil zijn laarsjes 24/7 aan, de kobalt blauwe zouden hem te gek staan in maat 24 ?

 67. Susan schreef:

  “Die?”Of nee deze zijn cool. Of moet je die zien, die zijn leuk bij mijn jas toch Mam?”.

  Ze is eruit hoor 😉 de Koraal roze in maatje 32 voor mijn lieve fashionista.

 68. Anneliese de Waal schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Sam, maat 30, de kleur paars.
  Me dochter houd erg van de kleur paars !! 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 69. inge schreef:

  Met deze mooie fuchsia roze Bergstein laarsjes (Maat 28) aan
  is mijn nichtje klaar om de regen en plassen in te gaan.
  Wat zullen ze haar prachtig staan!

 70. Marja Waalwijk schreef:

  Trots liep mijn dochter jaren geleden rond op haar roze laarsjes totdat haar jongere broertje ontdekte dat hij met zijn kinderschaartje ook in die laarsjes kon knippen! Ontroostbaar was m’n dochtertje. Nu verwacht ze haar eerste kindje, een jongetje. Graag zou ik haar blij maken met donkerblauwe laarsjes in maatje 20.

 71. Hofje.nr.12 schreef:

  Ik zou graag mee doen voor mijn dochtertje! Ik ben helemaal gek van de lichtblauwe variant! Maat 23!

  Ik volg je op alle social media 😉

 72. Iris schreef:

  Ik doe met je mee voor deze lichtblauwe, ik vind ze echt te gek! Graag in maat 28 voor onze zoon die graag opa helpt met de schapen eten geven

 73. Patricia schreef:

  Ja top laarsjes!!! , mijn dochtertje trekt heel graag haar laarsjes aan, in de tuin meehelpen, in de plassen springen, naar de kinderboerderij en nu dit jaar denk ik weer nodig op de camping 😉
  lichtblauw in maat 33

 74. melissa schreef:

  Wat zijn ze leuk! Ook een mooie kleur lichtblauw. En herkenbaar: hier lopen ze ook heel graag buiten op regenlaarsjes. Praktisch als het net geregend heeft ook zodat mama niet aan het poetsen blijft haha. Ik ga ook even praktisch meedoen en kies voor de kleur lichtblauw voor dochter elise in maat 34 zodat zij er nu plezier van heeft en daarna broertje jarno ook nog!

 75. Sandra Benedick Elzinga schreef:

  Onze tweeling meiden hadden Bergstein laarsjes maar ze groeien hard…
  Daarom doe ik graag mee voor de Bergstein laarsjes Fuchsia in maat 27

 76. Welmoed schreef:

  Jaaa superleuk voor ons boefje Lauren(4/5/16) die heel bijna zelf los stapt! We vinden koraaal roze/rood in maat 21 super gaaf 🙂

 77. Cathleen schreef:

  O geweldige laarsjes. Al heel wat versleten hier. Mijn dochter gaat er nog net niet mee slapen…
  Mt. 27 in fuchsia.

 78. Annemarie schreef:

  Ohh deze wil ik zo graag voor mn zoontje Luca van 2. Ik zou voor zwarte gaan in maat 25 de m ik (volgens mij vallen ze klein?)
  Erg leuke actie! ?

 79. Melanie schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Dex. Die is na een groeispurt wel toe aan nieuwe laarsjes! Mochten we winnen, dan graag maat 24 in de lichtblauwe kleur die Nomi ook heeft uitgekozen, goeie keus!

 80. Lieneke schreef:

  Wat een leuke winactie!
  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Gijs.
  Gezien hij net loopt lijkt mij het fijn stappen op zulke soepele bergstein laarsjes.
  Liefst de rode maat 22!

 81. Bodil schreef:

  Herkenbaar! Evi is ook dol op laarsjes 😀
  Ze is (mede daardoor) ook dol op Gonnie het gansje, zij en haar vriendjes dragen ook laarsjes. Er is zelfs een liedje van wat hier enthousiast wordt meegezongen 🙂
  De lichtblauwe Celeste laarsjes in maat 24 zouden wij super blij mee zijn!

 82. Rianne Weerd schreef:

  Superleuk zeg! Iedereen in mijn omgeving heeft het over DE laarsjes en daarmee bedoelen ze de Bergstein laarsjes. Ik heb ze nog niet in huis. Maar ze zien er wel geweldig leuk uit. Onze kleuter wil heel graag nieuwe laarzen, ik doe daarom graag mee voor maat 31. De kleur laat ik aan haar over, want tegenwoordig doe ik het allemaal verkeerd 😉

 83. Tamara schreef:

  Wat een leuke laarsjes! Normaal zou ik voor blauw gaan, maar ik vind de groene ook erg leuk. Graag de laarsjes in lime in maat 23 voor mijn zoon.

 84. Monique van Zutphen schreef:

  De roze in maat 30 voor mijn nichtje Maggie: een echt buitenkind dat zeker weten heel blij wordt van roze laarsjes die ook nog lekker zitten!

 85. Irene van Gaalen schreef:

  Ik ga voor de gele in maat 22 voor mijn dochter Eva. Een echte avonturier die het liefst met haar voetjes in de regen stapt, laarsjes zijn dan ook echt geen overbodige luxe 😉 en met die vrolijke gele kleur valt ze lekker op en steelt ze zeker de show!

 86. Jessica Woudenberg schreef:

  Grappig mijn dochtertje van 2,5 jr wil ook steeds de regenlaarsjes aan zelfs binnen wil ze ze aan ookal zegt mama dat het niet regent ze moet ze gewoon aan dus een tweede paar erbij voor als ze deze laarsjes niet meer past zou de kleur Fuchsia erg leuk zijn maat 24

 87. maaike schreef:

  Wat een leuke laarsjes!
  Mijn oudste dochter heeft net maat 35, voor haar zou ik ze dan ook graag willen winnen in de kleur Cobalt!

 88. Manon van Leijenhorst schreef:

  Ik maak graag een kansje voor mijn oudste dame met pink en maat 25. Dan kan haar zus er later ook nog gebruik van maken. Zag ze bij een vriendin en ze zijn echt super mooi.

 89. Wendy goverde schreef:

  Echt super leuk bij je dochtertje en wat een mooie kleur blauw!! Als mijn knul mag winnen ga ik voor donkerblauw in maat 32, al hoop ik dat het regenlaarsjes weer nog even op zich laat wachten 😉

 90. Jacqueline schreef:

  Leuke laarsjes ik doe graag mee voor mijn prinsesje ze is gek op schoenen en deze laarsjes zou Ze ook geweldig vinden dan zou ze voor roze of de lichtblauwe gaan ze kan natuurlijk niet kiezen hihi als het maar maat 24is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.