Win een heel schattig muziekdoosje

muziekdoosje

Op heel veel babykamers zie je een muziekdoosje hangen, maar Lenn had er nog geen. Nomi heeft die van haar op de kamer van Lenn gehangen en ze doet hem telkens aan als we Lenn naar bed brengen. Lenn vindt het muziekje heel leuk en toen ik het aanbod kreeg om iets uit te zoeken op Kiddycolors.com wist ik meteen wat ik leuk zou vinden; dit muziekdoosje. En daarnaast mag ik er eentje weggeven in een kleur naar keuze.

kiddycolors

Renske is eigenaresse van Kiddycolors en ze is in 2010 met haar gezin naar Thailand vertrokken. Kiddycolors is inmiddels een professionele website met meerdere medewerkers. Die medewerkers verdienen een eerlijk salaris en KiddyColors betaalt het schoolgeld van hun kinderen. Ook doneert KiddyColors 10% van alle inkomsten aan verschillende goede doelen in Thailand.

kiddycolors-3

Ik mag dus een muziekdoosje weggeven en de winnaar mag de kleur kiezen. In totaal zijn er 7 uitvoeringen en je vindt ze hier.

Om mee te doen laat je onder dit bericht een reactie achter waarin je vertelt voor welke kleur jij zou kiezen. Daarnaast like je dit bericht op Facebook en ik zou het leuk vinden als je Kiddycolors en MadebyMalou liket.

Je kunt meedoen tot en met maandag  5 december, daarna neem ik contact op met de winnaar.

47 gedachten over “Win een heel schattig muziekdoosje

 1. Claudia Diependaal schreef:

  Heel erg leuk hoor de grijze. Tijdloos ook lijkt me ? ik waag graag n kans wie weet win ik een kraamcadeautje hoef ik er straks geen te kopen. Als tijd handig.

 2. Bertine schreef:

  Oh dit zou ik nog echt ZO graag winnen! Ik ben vandaag precies 28 weken zwanger. Ze zeggen dat de muziek die je nu afspeelt, je kindje rustig kan krijgen als het geboren is. Daarom zou ik nog graag een muziekdoosje willen, maar ik heb nog geen geschikte kunnen vinden. Ik vind deze echt super super leuk en ik zou dan kiezen voor de lichtroze variant! Ik volgde je al op Facebook en sinds vandaag KiddyColors ook! En ik heb je bericht een like gegeven! Nu duimen!

 3. Kimberley schreef:

  Wauw super leuk, we zijn al een tijd opzoek naar een muziekdoosje voor Gijs voor op z’n olifanten thema slaapkamer.
  Wij zouden dan het liefst de grijze met groen gaan.

 4. Amanda schreef:

  Ik doe graag mee aan deze leuke winactie. ik zou graag de zwart witte willen winnen, deze zou leuk staan op de kinderkamer van mijn dochtertje van 12 weken.

  Na een tijdje alles verborgen te hebben gehouden, is er uitgekomen waar ik bang voor was na de bevalling. Ik heb een postnatale depressie, en doe er alles aan om de roze wolk weer terug te winnen. Daarom zou ik graag dit muziek olifantje willen winnen. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn lieve dochtertje Dani Elin.

 5. Milou schreef:

  Ah… met Brahms lullaby als muziekje lees ik! Dat is mijn favo slaapmuziekje. Ik doe mee. Ik ga dan voor de donkerblauwe. Ik zal t bericht liken op facebook, jou volg ik al.

 6. Stefanie Zuidam schreef:

  Ik heb nog nooit op je blog gereageerd, maar lees wel vaak je artikelen. Ik zou de grijze kiezen. Ik heb zelf nog geen kindjes, maar ik vind het olifantje echt super leuk of ik geef hem aan mijn zwangere buurvrouw/vriendin. Fingers crossed!

 7. Kim schreef:

  Oh ja echt gaaf malou.. zou echt goed uitkomen nu m’n oudste zoon perongeluk muziekkonijn van onze dochter van 6 maandjes iets te hard heeft aangetrokken en nu stuk is.. zo balen.. dus zou hem.zo graag winnen voor m’n meisje.. en dan heel graag de roze ?liefs Kim

 8. Marian schreef:

  Wat een leuk cadeautje zou dit zijn voor mijn pasgeboren meisje. Een muziekdoosje staat nog op ons verlanglijstje. De zwarte olifant met roze accenten vind ik het mooist. Gedeeld met G+ en volg je op Bloglovin ( loved + saved)

 9. Lieke schreef:

  Wat super leuk!! Lev heeft ook nog geen muziekje op z’n kamer, ik zou daarom graag dezelfde als op jou foto van instagram willen winnen!
  Lev heeft een moeilijke start gehad maar nu we er achter zijn dat hij last had van de koemelk is het een veel vrolijker mannetje.
  Het muziekje op z’n kamer laat hem hopelijk nog vrolijker in slaap vallen! 🙂

 10. Leanne Strijbis schreef:

  Ik doe heel graag mee, wat schattig. En super leuk en mooi. Ik vind het moeilijk kiezen maar de mintgroene vind ik denk ik het leukst 😉
  -Stappen gevolgd, nu maar duimen 😀

 11. Suus Gro schreef:

  Wat een geweldige actie, wat ontzettend snoezig dit muziek olifantje. Dit zou geweldig staan in onze babykamer. Ik heb alle pagina’s geliked en ga nu duimen dat ik dit ga winnen.

 12. Inge schreef:

  Dit leuke olifantenmuziekdoosje in de kleur grijs
  vindt mijn neefje echt onwijs.
  Hiermee wordt hij echt in het zonnetje gezet
  en beleeft hij veel luister- en slaappret!

 13. lisanne bons schreef:

  Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn vriendin. We kunnen eigenlijk niet kiezen tussen de zwarte met roze en de lichtgroene met roze. Ze zijn zo leuk?

 14. Will schreef:

  Wat een schattig muziekdoosje.
  Echt iets voor mijn jongste kleindochter. Valt ze vast zo bij in slaap.
  Ik vind de blauwe het allerleukste en daar wil ik voor gaan.

 15. Lynn schreef:

  Ik had deze al eens ergens zien passeren en ben daarom heel blij dat ik die hier nu ook kan winnen! Ik vind de grijze een schattige kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.