Win een zilveren mama ketting

mama ketting

De eindejaarswinacties bestaan voor het grootste deel uit prijzen voor kinderen, maar vandaag heb ik een hele andere prijs. Je kunt namelijk een zilveren ketting winnen met een tekst naar keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de namen van je kinderen, maar andere teksten zijn ook mogelijk.

Zilveren mama ketting

zilveren mama ketting

De ketting is te bestellen op Kayasieraden.nl en de teksten worden met de hand gegraveerd. De twee in elkaar verweven cirkels staan voor de eeuwige liefde, erg mooi als symbool voor je kinderen.

mamaketting

Wil jij kans maken op deze ketting? Vertel dan wat je er op zou laten graveren. Daarnaast zou ik het leuk vinden als je het Facebookbericht over deze winactie liket en mensen tagt die deze winactie ook leuk zouden vinden.

Je kunt meedoen tot en met 8 januari 2017. Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen, zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen.

73 gedachten over “Win een zilveren mama ketting

 1. Sabine Kohino schreef:

  Wat mooi…! Ik zou er de namen van mijn 3 kids op laten graveren,dat lijkt me echt bijzonder! Ik besef dagelijks wat een enorme bofkont ik ben met zulke lieve,mooie kindjes! ? Ben het sentimentele type,?,hihi! Ik heb zelfs nog een tattoo met Hun namen overwogen,maar mis de moed daarvoor! Pffffff.

 2. wendy schreef:

  oh deze is supermooi… zoek al eventjes naar een sierraad waar ik de namen van m’n 3 kindjes kan laten in graveren… en deze 2 ringen die de eeuwige liefde betekenen… JA SUPERGRAAG <3
  ik zou er heel graag laten ingraveren: Milan Jorin Marit . Mijn 3 schatten voor altijd.

 3. Erika van Koert schreef:

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Ik draag nu al 7 jaar lang iedere dag dezelfde ketting, en zou graag een ketting voor alle kinderen willen.
  Ik zou er de namen van de kinderen in laten graveren. Levi ♡ Milou ☆ Elin ♡

  Of levi en Elin in de ene ring en Milou iin de andere omdat ze niet bij ons is maar wel bij ons hoort

 4. Anne schreef:

  Wow die is mooi! Zou super zijn, vooral omdat ik maandag 2 januari weer aan het werk ga en ik een mooi nieuw sieraad daar wel bij kan gebruiken!

 5. Annemarie de Graaff schreef:

  Prachtige ketting. Staat heel hoog op mijn verlanglijstje. Wanneer ik hem win wil ik er graag de namen van onze 2 dochters Lotte en Ilse erop hebben. Duimen maar!!

 6. Erin schreef:

  Oh wat een mooie ketting! Ik zou de naam van mijn zoontje Senn en zijn geboortedatum op de ketting willen graveren. De zwangerschap was niet helemaal volgens het boekje en ook erg zwaar, maar de liefde voor de kleine man is des te groter!

 7. Talitha schreef:

  Wat een mooie! Ik zou hem heel graag willen winnen met de volledige naam van onze zoon Ivan Noël erop en op de kleinere circkel zijn geboortedatum 27-05-2016. De gedachte achter de ketting is ook heel mooi, de liefde voor je eigen kind(eren) is onbeschrijfelijk <3

 8. Mirella Giesberts schreef:

  Ik wil heel graag deze ketting winnen. Ik zou de naam van mijn dochtertje Tess erin laten graveren en “mijn noetie” haar bijnaam.

 9. Caroline schreef:

  Wauw. Kijk al tijden uit naar zo een mooie ketting.. Uiteraard komt de naam van mijn dochtertje erop te staan. Zoveel liefde voor dat meisje!

 10. Thea v boven-cia schreef:

  Ik zou het heel graag willen winnen voor onze dochter die in eind mei mama word van hun eerste kindje Livana dat zou erg mooi zijn met de naam van onze dochter melanie & ricardo en ze heeft hiervoor 2 engeltjes verloren en dan zou 2☆☆ook erg mooi erbij zijn zodat ze altijd bij haar zijn ik denk dat ze hier heel blij mee zal zijn want het was best een heftig jaar 2x achter elkaar en ook deze zwangerschap is pittig en daarom gun ik haar deze prachtige ketting uiteraad met foto mocht ik de gelukkige zijn het zou voor haar veel betekenen en wens iedereen een fijne jaarwisseling en een goed en liefdevol 2017 ✨❇??

 11. Elizabeth schreef:

  Uiteraard de namen van mijn 3 jongens. Jimmy, Calvin en Liam. Het liefst ook hun geboortedatum maar weet niet of dat past.
  02-07-94, 11-09-96 en 23-12-15.

 12. Lysanne schreef:

  Ohh wow die is mooi! Draag nooit kettingen maar deze zou ik zeker dragen!!
  Ik zou er Julian in laten graveren en 3 xxx. Ik heb mijn man een armband gegeven met dezelfde tekst. Dat komt dan helemaal overeen! Super leuk!

 13. Jolein koolske schreef:

  Oh woooww heel gaaf !!! Ik zou dolgraag willen pronken en de hele wereld mag zien dat ik een trotse mama ben ? Ik zou er Milou & Tess in laten graveren ?

 14. Saskia schreef:

  Ik doe graag mee 🙂 Niet voor mezelf maar voor mijn beste vriendinnetje, haar dochtertje is bijna 2.5 en ze heeft dit jaar heel erg veel meegemaakt. Ik denk dat dit een mooi cadeau is om alles af te sluiten ..

 15. Michael noo schreef:

  Zou super leuk zijn met dit mijn vriendin mee te mogen verrassen. We zouden dan de naam van onze 3 maanden oude prinsesje laten graveren.

 16. will schreef:

  Wat een schitterende ketting.
  De namen van mijn kleinkinderen, dat zou ik leuk vinden. Dan draag ik ze altijd bij me.
  Misschien word ik verrast.

 17. Carin schreef:

  wat een mooie schat van grote waarde! daar wil ik graag de namen van mijn meisjes Lauren & Lieke in laten sieren! heel mooi en puur!

 18. Marian schreef:

  Allereerst de beste wensen voor 2017! Wat een leuke winactie heb je weer! Ik heb een hanger met de naam en geboortedatum van mijn zoontje, maar nog geen hanger waar ons kleine meisje bij op staat. Zou daarom graag hun namen erop hebben laten zetten met hartjes.

 19. Annelies Pietens schreef:

  Ik zou de naam namen van mijn zoontje doen met zijn geboorte datum!! Xavi Matthias 10-12-2016.. Ow ja en nog de beste wensen voor het komnde jaar!!

 20. melsisa schreef:

  Het idee voor deze ketting spreekt me echt aan; ik zou gaan voor de namen van mijn kinderen Elise en Jarno en op de andere de naam van mijn man Arnout-Pieter zodat ik de liefdes van mijn leven altijd bij me kan dragen. Mooi idee. De beste wensen nog voor dit jaar! Liefs melissa

 21. Viev van der Hout schreef:

  Ik zou de namen van mijn 3 dochters erin laten graveren: Juliette, Amelie en Celeste. Ze hebben niet de meest korte namen dus weet niet of ze er alle3 oppassen…

 22. Linda van Slooten schreef:

  Leuke actie!! Ik doe niet mee want ik heb al een supermooie ketting met de namen en geboortesteentjes van mijn dochters 🙂
  Alvast gefeliciteerd voor degene die deze ketting wint! 🙂

 23. Corinnec schreef:

  Wat een mooie winactie, ik doe graag nog mee. Graag zet ik er dan 2 namen in, waarvan één Lennon is, de andere kan ik nog niet bekendmaken… want ze is nog niet geboren 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.