WIN EEN LUCARDI GIFTCARD

lucardi4

Toen Nomi zes weken oud was, kreeg ze met kerst haar eerste armbandje. Super schattig en ik doe hem regelmatig bij haar om. Sinds kort vindt ze hem zelf ook heel erg interessant. Ze kijkt ernaar en ze zit er telkens mee te spelen.

lucardi5

Daarom leek het me leuk om haar ook dit jaar weer sieraden te geven. Deze keer koos ik voor een kettinkje en een armbandje, die net als haar andere armbandje bij Lucardi vandaan komen. Ik vind de kindersieraden van deze winkel sowieso heel erg leuk trouwens.

lucardi6

En daarom vind ik het ook zo leuk dat ik een van jullie blij mag maken met een Lucardi giftcard ter waarde van € 25,00. Hiermee hoef je trouwens niet perse kindersieraden te kopen hoor, je mag helemaal zelf weten wat je ervoor koopt.

lucardi7

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat een reactie achter en vul een geldig e-mail adres in en like de Facebookpagina van MadebyMalou.nl. 

Je kunt meedoen tot en met zondag 6 december, daarna neem ik contact op met de winnaar.

67 gedachten over “WIN EEN LUCARDI GIFTCARD

 1. Joelle schreef:

  Wauw!
  Ik volg je blog al een tijdje samen met mijn oma die bij je ouders op de camping staat. Ik doe dan ook mee aan de actie om deze voor haar te winnen!

  Liefs

 2. Alicia Hofman-Voshol schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn meisje van 12 weken, ik wil heel graag een naamplaat armbandje voor haar. Oudste dochter heeft deze ook super lang gedragen en het staat zo schattig!

 3. ilsiee prins schreef:

  Heee wat een leuke actie!! Ik doe ook graag mee … Zal super zijn om er een mooi sierraad voor onder de kerstboom mee uit te zoeken! Volg je blog & je facebookpagina!
  fijn weekend, groetjes

 4. Drie schreef:

  Leuke actie! Helaas heb ik geen Facebook. Toen ik nog jong was en ook in mijn tienerjaren kocht ik geregeld sieraden bij Lucardi. De laatste jaren kom ik er nooit meer. Ik ben benieuwd of ze nog steeds zulke leuke sieraden hebben!

 5. Linda schreef:

  Leuk setje heb je voor Nomi. Heb voor Elaiza nu alleen een naamarmbandje. Wil graag nog een ringetje en ketting halen voor haar, dus dan zou een giftcard goed uitkomen.

 6. Romy schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik vind hun sieraden altijd prachtig. Er is net een nieuwe periode in mijn leven aangebroken, omdat ik ben begonnen met therapie om van mijn eetstoornis af te komen. Die periode zou ik graag markeren door een mooi sieraad voor mezelf uit te zoeken.

 7. Milou schreef:

  Ik doe mee! Heb net bij Geertje niet gewonnen en dat vond ik erg jammer. Nu een kansje wagen bij jou! Ik wil zo graag een bola kopen voor op mijn buik met de feestdagen. Volgens mij volg ik je al op facebook maar ik ga het even extra checken.

 8. Linda Meester schreef:

  De oudste van 3 dochtertjes kan alleen tegen oorbellen van chirurgisch staal, daar heeft Lucardi veel keuze in. Met dit bedrag blijft er genoeg budget over een leuk kindersetje te delen tussen de peuter (armband en beer) en haar kleuterzus de bijpassende oorbellen, ring of ketting

 9. Inge schreef:

  Mijn prinses is ook gek van sieraden! Nu al! Dat beloofd voor later! 🙂
  Ik doe dus zeker nog een keertje mee, want dat vind ik nou echt een heerlijk kerstgeschenk !!

 10. Marian schreef:

  Fijne actie, ze hebben zeker leuke sieraden. Ik kan vast niet kiezen… een ketting, oorbellen of toch een ring? Waarschijnlijk een ketting.

 11. Bertine schreef:

  wat heb je mooie sieraden voor Nomi uitgezocht. bij Lucardi kan iedereen slagen vind ik! Ik doe heel graag mee met je winactie, Lucardi is mijn favoriete winkel! op Facebook volgde ik je al!

 12. Lizette schreef:

  Ohh wat een lief armbandje en kettinkje! Ik doe heel graag mee, dan ga ik het zelfde setje kopen voor 1 van mijn oppaskindjes! Bij hen komt de Kerstman thuis nooit, dus ik denk dat ze het geweldig zal vinden als dit toch ineens onder de boom ligt.

 13. RianneW schreef:

  wat leuk heb net je blog ontdekt en ben aan het snuffelen, wat een lief setje heb je uitgezocht! Ik heb al jaren dezelfde oorbellen en zou het erg leuk vinden om mezelf te gaan verrassen. Maar wie weet koop ik toch ook wat voor onze meiden 😉

 14. Lin van de Werf schreef:

  Wat een schattig setje! Ik doe graag mee voor mijn zus omdat ze heel veel voor mij betekent en ik haar een sieraad wil schenken met de kerst.

 15. Mandy schreef:

  Ik doe graag mee met deze leuke actie, ik koop vaak lucardi cadeautjes voor de Sint en kerst, ze hebben altijd rond deze tijd leuke aanbiedingen met een leuke beet

 16. Leonie schreef:

  Wat een leuke actie.. en doe ook graag mee voor de win actie.. als ik die sieraden zie is het toch jammer dat het niet stoer is voor een jongen 😉

 17. melissa schreef:

  ik doe heel graag mee om mijn dochtertje te verwennen die graag gaatjes in haar oren wil om mooie oorbellen in te kunnen doen. fb: melissa van stipdonk

 18. Sas van de Velde schreef:

  Heel erg leuk! Ik doe graag mee. In april wordt ons eerste kindje geboren en het lijkt me heel leuk om alvast iets moois voor hem uit te zoeken. Fingers crossed!

 19. Lucienne schreef:

  Leuk! Hier weet ik wel raad mee. Ik wil graag kleine zilveren oorbelletjes kopen met een diamantje erin, die ik dagelijks in kan doen.

 20. Dominique schreef:

  Ik doe graag mee! Omdat ik al een mooi sieraad gewonnen heb, ga ik voor een zilveren geboorte spaarpot. Die ik wil ik namelijk al een hele tijd halen. Haha.

 21. marjolein schreef:

  WOW ??????

  Wat een geweldige actie ❤❤

  Heb hem geliked en gedeeld ✅
  Nu heel hard duimen ?

  Dit zou een geweldig cadeau zijn voor onder de boom ??
  En heb ik me eigen sieraden weer terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.