Win een boekenpakket

boekenpakket2

Ik vind het heel leuk om met Nomi boekjes te kijken en voor te lezen, en Nomi vindt boekjes ook heel erg leuk. Ze noemt ze ‘pie-a’ (zo noemt ze alles wat van papier of karton is gemaakt) en ze zit regelmatig te bladeren in kartonnen boekjes. Laatst ontvingen wij dit boekenpakket van Joy4kidz.com en ik mag er ook eentje weggeven aan één van jullie.

boekenpakket3

Nomi’s favoriet is het smoelenboek, daar kan ze zich een hele tijd mee vermaken. En ze vindt het erg leuk om het boekje open en dicht te doen.

Eén van jullie kan dus zo’n boekenpakket winnen. Het enige wat je daarvoor moet doen is de Facebookpagina van MadebyMalou.nl liken en hieronder een reactie achterlaten.  Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen, zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen.

Deze winactie loopt tot en met 6 januari 2016.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

72 gedachten over “Win een boekenpakket

 1. Jarina schreef:

  Wow ook al zo’n leuke winactie! Mijn zoontje is dol op boekjes en kan er volgens hem, nooit genoeg van hebben 😉 Ook vindt hij Jokie van de efteling geweldig, we hebben een jokie knuffel met geluiden, die vindt hij fantastisch.

 2. Lisette schreef:

  Wat leuk zeg! Ik lees m’n kleine man welke avond voor
  Voordat hij gaat slapen..ik ben gek op lezen en hoop
  Dat hij dat later ook zal worden 🙂

 3. Vercammen Doeien schreef:

  Wat een leuke wedstrijd. Mijn dochtertje zouden dit een heel leuke verrassing vinden. Ze lezen beiden heel graag en zouden er nog heel veel plezier aan beleven. Vrolijk kerstfeest en gelukkig nieuwjaar.?

 4. Marian Zw. schreef:

  Leuk joh, hier hadden ze kort gelden besloten dat je best een stapel boekjes mee kon nemen in bad…..Niet dus…die konden we echt niet meer lezen. Wat nieuwe boekjes zijn daarom altijd erg leuk.

 5. Bep H schreef:

  Allereerst gefeliciteerd met uw zwangerschap, weer een klein wonder. mijn oudste dochter is ook zwanger van haar 1e kindje en word ik voor de 1e keer oma, dus ik wil heel graag dit boek winnen om over een poosje te gaan voorlezen

 6. Monique schreef:

  Onze zoontjes zijn gek op boekjes!
  De oudste vindt Semstraat erg leuk en onze jongste is helemaal gek van Jokie….het perfecte kado dus ?!

 7. Minke schreef:

  Wat een leuke actie! Luca houdt heel erg van voorlezen dus ik doe graag mee. Vind het ook leuk om Nola al wat voor te lezen ook al is ze eigenlijk nog te jong. Zo wordt ze groot met lezen ipv tablet of TV.

 8. Joke Dezijn-Oosterling schreef:

  Wat een leuke boekjes! Echt iets voor mijn dochtertje, die zit dagelijks voor de boekenkast op de grond bij haar eigen boekjes en wordt er op haar manier (met gekke stemmetjes) driftig gelezen. Super leuk om te zien en te horen.

 9. Oma Will schreef:

  IK zou graag meedoen voor mijn vijf kleinkinderen. Zij zijn gek op boekjes lezen met oma.
  Maar ik heb helaas geen Facebook en wil dat ook niet om privéredenen.
  Dus nu maar hopen en duimen of ik wel mee mag doen.
  Ik weet regels zijn regels, maar ja………….

 10. Mary schreef:

  Ook al zo’n gave actie. Ik doe graag mee hoor! Mijn boekenmonstertje van 3 gaat dit een geweldig pakket vinden. Daarna kan het zo door naar haar kleine broertje. 🙂

 11. Bianca schreef:

  Bedankt voor de reminder van de win acties 🙂 doe toch maar een keertje mee! Mn zoontje zal het erg leuk vinden, en daar kan ik weer van genieten hihi! Voor jou en je gezin veel geluk in 2016! Je blog volgde ik al langer maar heb nu ook je Facebook pagina een like gegeven!

 12. Anja schreef:

  Ik zou het graag willen winnen, omdat ik dit jaar uitgerekend ben van een jongen en zou het super tof vinden, ook omdat ik nog niet boekjes heb. Ik heb geen Facebook pagina, maar ik hoop dat ik het win!

  Gr

 13. melissa schreef:

  Leuk; ik doe graag mee. Perfect om de ontwikkeling van onze 2 jarige jarno te stimuleren. door een achterstand vanwege zijn ziekte loopt hij al bij de logopedist en is voorlezen het beste om te doen. Ik volg en like via bl, instagram en fb. liefs melissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.