Dagboekje 251; caravan schoonmaken, Koningsspelen en wokken

caravan schoonmaken

Vorige week hebben we vooral genoten van het mooie weer. We waren lekker buiten, ik zette voor de kinderen een badje in de tuin, en we vermaakten ons allemaal heel goed. Verder hebben we de caravan schoongemaakt, Nomi deed mee aan de Koningsspelen en we hebben gewokt.

Maandag; schoonmaken op de camping

duowagen

Maandagochtend was Nomi op de peuterspeelzaal en we haalden haar met de kinderwagen weer op. We waren veel te vroeg, en daarom las ik daar eerst nog even een boekje met Lenn.

schutting camping

Na het middagslaapje gingen we even naar de camping. Bart zette er een nieuwe schutting neer, want de vorige schutting had de storm van een tijdje geleden niet overleefd. Ik maakte binnen wat dingen schoon en Nomi en Lenn waren aan het spelen.

Dinsdag; nichtje op bezoek

trind

Dinsdagochtend kwam de postbode een pakketje brengen met hele mooie nagellakjes van Trind. Nomi was helemaal enthousiast en vroeg of ik haar teennagels wilde lakken. Dit was het kleurtje wat ze uitkoos. Hij dekt in een laag, en hij is hartstikke snel droog. Ook perfect voor kindernageltjes dus ­čśë

gieter

’s Middags kwam ons nichtje spelen. Ze wilden eerst graag met de duplo spelen, en daarna hebben ze lekker buiten gespeeld.

Woensdag

t-shirt zonnebril

Woensdag was Nomi bij haar oma en ik deed boodschappen met Lenn. Het was heerlijk weer en daarom wandelden we daarna nog een stukje. Aan het einde van de middag was Nomi weer thuis en waren we nog even in de tuin.

Donderdag; op de fiets naar school

12 inch fiets

Nomi is gek op haar fietsje en donderdagochtend vroeg ze of ze op de fiets naar ‘school’ (de peuterspeelzaal) mocht. Daar was ik niet vanuit gegaan, dus we moesten even opschieten omdat we eerder weg moesten. Maar we waren mooi op tijd klaar, dus het kon. En Nomi was helemaal gelukkig.

bikini 104

’s Ochtends had ik al een badje in gevuld met water en in de zon gezet, zodat ze daar ’s middags in konden spelen. En dat vonden ze natuurlijk heel leuk.

Vrijdag: Koningsspelen

koningsspelen

Vrijdagochtend waren de Koningsspelen en daar mocht Nomi met haar klasje ook aan meedoen. Ze vond het heel spannend, maar uiteindelijk heeft ze het wel heel leuk gehad. ’s Middags waren we weer in de tuin, want het was natuurlijk heerlijk weer. En aan het einde van de middag was Lenn hartstikke moe en lag hij uit te rusten in de ligstoel.

Zaterdag

voetbalshirtje

Zaterdagochtend had Nomi gym en ze wilde graag haar nieuwe, zelf uitgekozen voetbalshirtje aan. Deze was zo ‘prachtig’ dat ze hem heel graag wilde hebben. Ok├ę, prima. ’s Middags gingen we weer naar de camping om verder te gaan met de grote schoonmaak. En we genoten ook eventjes van het zonnetje.

Zondag; wokken

wokken

Zondagmiddag gingen we met mijn schoonfamilie naar de wok. Nomi wilde meteen geschminkt worden en ze kwam terug als Elsa. Daarna heeft ze even snel wat gegeten en toen heeft ze een hele tijd gespeeld. We zaten heel dichtbij de speelruimte, waardoor Lenn ook lekker zelf kon spelen. En wij konden lekker rustig eten, ideaal haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.