DAGBOEKJE #129; CONSULTATIEBUREAU, NIEUWE AUTO EN VERJAARDAG

1

Vorige week heb ik bar weinig gedaan. Het weer was niet zo lekker (om het even netjes te zeggen), dus Nomi en ik zijn veel binnen gebleven. Guusje niet, die vond het prima weer om naar buiten te gaan. Dinsdag stond er een bezoekje aan het consultatiebureau op de planning en afgelopen weekend gingen we op zoek naar een nieuwe auto. Verder vierden we mijn moeders verjaardag en we speelden het Expeditie Robinson spel.

2

Ik schreef er al een artikel over, want ik was niet zo positief over ons bezoek aan het consultatiebureau. Nomi had trouwens helemaal geen last van de prikjes. Geen pijn (alleen even toen ze de prikjes kreeg) en ook geen koorts. Wel sliep ze veel, waardoor ik aan het einde van de middag al klaar was met mijn to do lijstje.

3

Ik zag dat ik vorige week precies 3000 volgers had via Instagram! Altijd leuk, zo’n mijlpaal. En ik zette weer een video online.

4

Nomi vermaakte zich gelukkig binnen erg goed, want het was echt geen weer om naar buiten te gaan..

5

Zaterdagochtend reden we naar Apeldoorn om naar een auto te kijken. En we vonden er eentje die ons aanstond! ’s Middags gingen we naar mijn ouders, want mijn moeder was jarig. Nomi maakte deze tekening.

6

Zondagochtend gingen we naar Barts oma en ’s middags weer naar mijn ouders, om het spel te spelen dat we mijn moeder voor haar verjaardag hadden gegeven. Het is het  Expeditie Robinson spel en het is ontzettend leuk!

Heb jij een leuke week gehad?

11 gedachten over “DAGBOEKJE #129; CONSULTATIEBUREAU, NIEUWE AUTO EN VERJAARDAG

  1. Leonie schreef:

    Dat spel heb ik gister in mn handen gehad, maar mn vriend wilde m niet aanschaffen. Mij leek t ook een leuk spel!
    Wat fijn dat jullie ondanks t weer toch goed vermaakt hebben!

  2. Lieke schreef:

    Leuke week Malou, het spel van Robinson lijkt me erg leuk, ga ik eens naar kijken! Had je blogje over het CB al gelezen. Vermoeiend zijn ze..

    Fijne nieuwe week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.