Dagboekje #146; kleertjes verkopen, verjaardagscadeautje en naar de woonboulevard

1

Aangezien het niet zo heel lang meer duurt totdat we de sleutel van ons nieuwe huis krijgen, besloot ik eens verder te gaan met opruimen in huis. Deze keer waren Nomi’s kleertjes aan de beurt. Ik heb alles doorgekeken, ik heb van alles weggedaan en ik besloot te proberen om wat kleertjes te verkopen.

2

Ik maakte een Facebookgroep aan om wat kleertjes te kopen (die vind je hier) en de kleertjes die niet meer mooi genoeg waren om te verkopen, deed ik in een tas en die zette ik op de weggeefhoek. Dat ruimde lekker op, maar ik heb ook ontzettend veel bewaard. Ook gingen we vorige week even naar de speelgoedwinkel, waar Nomi dit cadeautje uitzocht voor Bart. We doen eigenlijk niet aan cadeautjes voor elkaar, maar ik liet Nomi iets uitzoeken waar ze samen mee kunnen spelen.

3

Woensdag en donderdag had ik een beetje last van mijn buik. Ik hoorde dat buikgriep heerste, maar gelukkig viel het mee. Wel vond ik dat een goed excuus om lekker op de bank Pretty Little Liars en Nashville te kijken, en ik downloadde dat verslavende poezenspelletje.

4

Ik wilde met Nomi even naar de stad lopen, maar omdat het telkens regende, gingen we toch maar met de auto. Bij de Action haalde ik een boekje voor Nomi (want dat soort boekjes vindt ze echt heel leuk) en ik kocht deze hydrofiele luiers voor mijn buikbaby.

5

Donderdag was ik 17 weken zwanger en we gingen weer even naar de stad om wat pakketjes we te brengen.

6

Ook vrijdag regende het en ik had totaal geen zin om binnen te zitten. Nadat Nomi haar boterham met appelstroop (dat is wel te zien, denk ik) op had, reden we naar de Baby Dump. Daar kocht ik aankleedkussenhoezen en we haalden het cadeaupakket op.

7

Zaterdag gingen we weer even naar de bouwmarkt en aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders.

8

En zondag gingen we naar de woonboulevard. Ik wilde kijken of ik daar nog iets leuks zou vinden voor ons nieuwe huis, maar uiteindelijk kocht ik alleen deze kussentjes. Ik weet nog niet wat ik ermee ga doen, maar in ons nieuwe huis vind ik daar vast wel een leuk plekje voor. En toen ik de McDonalds zag, kreeg ik meteen zin in een McKroket.

15 gedachten over “Dagboekje #146; kleertjes verkopen, verjaardagscadeautje en naar de woonboulevard

  1. Marije schreef:

    Hmmmm, een McKroket, hahaha. Lekker! Jammer dat je niks leuks kon vinden bij de woonboulevard. Ik heb dat altijd als ik gericht op zoek ben naar iets: dan kan ik niks vinden! En heb ik niks in gedachten, of geen geld haha, dan kom ik allemaal leuke dingen tegen. Stom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.