Dagboekje #182; Nomi’s verjaardag, vloggen en schoen zetten

182

Vorige week donderdag werd Nomi 2 en de hele week stond een beetje in het teken van haar verjaardag. We moesten nog slingers halen, we versierden het huis, op Nomi’s verjaardag gingen we naar Ballorig en zaterdag vierden we haar verjaardag met familie. Ook vlogde ik deze week en dinsdag, woensdag en gisteren kwamen er vlogs online.

2

Ik (of nou ja, Nomi eigenlijk) won een winactie op Volgmama.nl en dat pakketje kwam vorige week binnen. Lenn had voor het eerst zijn slofjes aan en ik vond ze zo schattig dat ik het niet kon laten om er een foto van te maken.

3

Ik liet Nomi de vlog zien en ze vond het vooral heel leuk om zichzelf te zien. Woensdagavond versierden we het huis toen Nomi in bed lag, omdat ze donderdag jarig was.

4

Op haar verjaardag kreeg Nomi onder andere een Baby Born, en ik geef er ook eentje weg! We wilden met zijn viertjes iets leuks doen en we besloten naar Ballorig te gaan. Ook op Nomi’s verjaardag heb ik gevlogd, de vlog vind je hier.

5

Lenn ontwikkelt zich de laatste tijd heel snel, hij wil telkens zelf zitten en staan.. Heel leuk natuurlijk, maar hij mag ook best nog even klein blijven.

6

Vrijdag deden we boodschappen voor Nomi’s verjaardag en ’s avonds keken we de film The Wolf of Wallstreet.

7

Zaterdag vierden we Nomi’s verjaardag en het was een hele gezellige middag. Nomi kreeg hele leuke cadeautjes en ze heeft zo ongeveer de hele middag gegeten.

8

Zaterdagavond mochten Nomi en Lenn voor het eerst hun schoen zetten en ze kregen er een boekje van Ikindehoofdrol.nl in.

9

Zondagmiddag waren we bij mijn ouders. Toen Lenn bij mijn moeder op schoot zat wilde Nomi er ook bij en dat leverde een leuke foto op. Op de foto rechts zag Lenn zichzelf en dat maakte volgens mij nogal wat indruk haha!

Hoe was jullie week? En hebben jullie kinderen ook hun schoen gezet?

5 gedachten over “Dagboekje #182; Nomi’s verjaardag, vloggen en schoen zetten

  1. Kelly schreef:

    Wat leuk dat Nomi zo’n fijne verjaardag heeft gehad! Ooh en die foto van Lenn waarbij hij zichzelf ziet, geniaal haha! En wat knap dat hij trouwens al zelf wil zitten en staan!

  2. Lilian schreef:

    Nog van harte gefeliciteerd met Nomi! Zo te lezen heeft ze een geslaagde verjaardag gehad. De schoen zetten hebben wij hier nog niet gedaan. Wanneer wij dit willen doen, weten wij nog niet. Jav begrijpt er toch nog niet zo veel van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.