Dagboekje #198; carnaval, basisschool en smoothies

1

Vorige week hadden we een rustig weekje. Nomi vierde carnaval op de peuterspeelzaal, we gingen naar de open dag van een basisschool en ik haalde mijn blender onder het stof vandaan om weer eens smoothies te maken.

2

Maandagochtend brachten we Nomi naar de peuterspeelzaal en ze vond het meteen helemaal leuk! ’s Middags had Lenn zijn tweede outfit van de dag vies gemaakt en ik besloot hem zijn pyjama maar aan te doen en hij speelde lekker in de box.

3

Dinsdag gingen we even naar de stad om onder andere een pakketje weg te brengen. Nomi wilde rijden en dat leverde deze foto op. Toen we weer in de auto zaten was net het plekje voor mij vrij, zodat ik lekker makkelijk door kon rijden. Dat geluk heb ik regelmatig, maar misschien is dat helemaal niet handig om te zeggen haha. 

4

Woensdagochtend ging ik met Nomi naar de open dag van een basisschool en Nomi vond het daar erg leuk. ’s Middags wilde ik Lenn mijn smoothie laten proeven, maar doordat hij vaste voeding krijg a la Rapley snapte hij niet zoveel van het lepeltje.

5

Donderdag hebben Nomi en Lenn lekker samen gespeeld en ik maakte weer smoothies. Nomi is er ook groot fan van!

untitled-38

Ennn nog een smoothie foto! Deze foto vond ik te leuk om niet te delen. Aan het einde van de middag haalden we Bart op van zijn werk en Nomi was nogal onder de indruk van de werkplaats.

7

Ons weekend was rustig. We zijn bij mijn ouders geweest en verder hebben we eigenlijk niet zoveel gedaan. Bart en Nomi hebben samen gezwommen en ik denk dat we binnenkort maar een keer met zijn viertjes gaan, want ik ben wel heel benieuwd hoe Lenn het zwemmen nu vindt.

Hoe was jouw week?

4 gedachten over “Dagboekje #198; carnaval, basisschool en smoothies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.