Dagboekje 228; Kamer van Koophandel, zomercollecties en een nieuwe tattoo

zomercollecties

Als thuisblijfmoeder heb ik niet vaak een volle agenda. Meestal ben ik vrij veel thuis, maar afgelopen week stonden er wat leuke dingen gepland. Ik schreef mijn blog in bij de Kamer van Koophandel, ik ging naar Amsterdam om de zomercollecties van verschillende merken te zien en daarna liet ik een nieuwe tattoo zetten. Zaterdagochtend hebben we lekker geshopt en zondag gingen we naar Ikea.

Maandag; Naar de Kamer van Koophandel

Maandagmiddag was het zover, ik had een afspraak bij de Kamer van Koophandel om mijn blog in te schrijven als eenmanszaak. Hoewel het inschrijven niet zoveel voorstelde, voelde het toch wel heel gaaf!

Dinsdag; op de foto!

Nomi was maandag op de peuterspeelzaal al op de foto geweest, en toen ik haar ophaalde hoorde ik dat broertjes en zusjes ook op de foto mochten. Op dat had Lenn een halve banaan in zijn haren zitten en zijn shirtje helemaal nat was van het kwijlen, was het toen niet zo’n geschikt moment. We mochten dinsdag terugkomen en toen gingen Nomi en Lenn samen op de foto. ’s Avonds maakte ik pasta met tomatensaus, sperziebonen en tofu, waar Nomi en Lenn gek op zijn!

Woensdag; nu al een kerstcadeautje?!

Woensdagochtend haalde mijn schoonmoeder Nomi op om te gaan zwemmen. Daarna bleef Nomi bij haar, dus Lenn en ik hadden een dagje met zijn tweeën. We speelden samen en toen Lenn liever alleen wilde spelen, was ik even aan het bloggen.

’s Middags kwam de postbode een pakketje brengen. Ik maakte het open en ik trof deze gave Adventskalender van Playmobil aan! Binnenkort kun je er op Voormamasdoormamas.nl meer over lezen.

Donderdag; zomercollecties bekijken en een tattoo laten zetten!

Donderdag was Bart vrij en ik was uitgenodigd om bij een PR Bureau in Amsterdam te komen kijken naar de nieuwe lente en zomercollecties. Daar reed ik naartoe, en het was heel leuk om daar eens te mogen kijken. De collecties zagen er allemaal heel leuk uit, en heel even kreeg ik al een beetje een zomergevoel!

Daarna ging ik door naar Utrecht, waar ik een nieuwe tatoeage liet zetten. Ik had geen afspraak gemaakt, omdat ik niet wist hoe laat ik er zou zijn. Op de site las ik dat je voor kleine tatoeages zonder afspraak binnen kunt lopen, maar dat was dus een beetje een gok. Ik had besloten dat ik even zou gaan shoppen als ze geen tijd zouden hebben, maar ik mocht meteen komen zitten!

Vrijdag; help, mijn dreumes loopt!

Lenn had afgelopen week de smaak opeens helemaal te pakken qua lopen, en overal waar we waren wilde hij zelf lopen. Ook tijdens het boodschappen doen. Ontzettend leuk natuurlijk, maar ik moest behoorlijk achter hem aan vangen!

Zaterdag; even shoppen

Zaterdagochtend besloten we met zijn viertjes even naar Enschede te gaan, om te winkelen. Toen we er waren ging de Primark net open, dus het was nog lekker rustig.

We keken even rond op de markt, en daarna gingen we naar de Zara. Lenn was echt toe aan nieuwe kleding, en voor hem slaagde ik heel goed.

Zondag; naar Ikea

Zondagochtend deed ik vrij weinig. Terwijl Bart met Nomi en Lenn even weg was, had ik wat tijd voor mezelf. Ik blogde even, en daarna keek ik Crazy Ex-Girlfriend. ’s Middags gingen we naar de Ikea, omdat ik graag een bureautje op onze slaapkamer wilde hebben.

Hoe was jouw week?

3 gedachten over “Dagboekje 228; Kamer van Koophandel, zomercollecties en een nieuwe tattoo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.