Mijn favoriete merken voor meisjeskleding

Vanaf het moment dat ik 3,5 jaar geleden wist dat ik een klein meisje in mijn buik had, was ik gek op meisjeskleding. Lieve kleurtjes, schattige jurkjes en rokjes… Ik vond het geweldig. En nog steeds trouwens! Nomi’s kledingkast puilt nogal uit, maar alles is gewoon zo leuk… Vandaag deel ik mijn favoriete merken met jullie!

Dit zijn mijn favoriete merken voor meisjeskleding:

quapi

Quapi

Het is nog maar een paar maanden geleden dat ik voor Nomi voor het eerst iets kocht van het merk Quapi. Ik kwam het tegen op Marktplaats en ik was er meteen verliefd op. Omdat het tweedehands was, was de prijs ook nog eens erg fijn. Toen ik het jurkje bij Nomi aandeed zag ik dat de pasvorm echt perfect is voor haar! Ze is vrij slank en merken als H&M en Hema zijn vaak te wijd voor haar. Quapi niet, het past haar perfect! Inmiddels heeft ze 3 jurkjes en een legging van dit merk, en ik ben groot fan!

Zara

De kleding van Zara staat Nomi meestal ook erg goed. Soms vind ik de shirtjes een beetje kort en wijd, maar gelukkig vindt Nomi het helemaal niet erg om kleding eerst even te passen. Laatst was ik er samen met haar en ze vond de kleding ook heel erg leuk! We kunnen er meestal dus erg goed slagen.

Like Flo

De meisjescollectie van Like Flo vind ik vaak heel erg leuk! De items zijn net even anders dan andere merken, en het past Nomi heel goed. Of nou ja, ik moet voor haar meestal wel een maatje groter hebben, want het valt erg klein. Afgelopen lente droeg ze al een jurkje in maat 104, terwijl ze toen meestal nog maatje 92 droeg. Je moet er dus even rekening mee houden dat het klein valt, maar verder ben ik heel tevreden over de pasvorm. De items zijn niet goedkoop, maar ook dit merk shop ik regelmatig tweedehands.

Spruit

Dit shirtje is één van Nomi’s meest gedragen t-shirtjes van afgelopen zomer. Nomi wilde hem telkens weer aan en ik vind hem ook heel leuk. Ook de broek is van Spruit, maar helaas vertikt Nomi het nog steeds regelmatig om een spijkerbroek te dragen. Terwijl ik hem juist zo leuk vind!

Zeeman

Mijn favoriete budgetmerk is toch echt wel Zeeman! Ik shop er regelmatig en ik kom vaak hele leuke dingen tegen voor Nomi en Lenn. Daarnaast koop ik er ook vaak dingen als ondergoed, leggings en sokken.

Wat zijn jouw favoriete merken voor meisjeskleding?

5 gedachten over “Mijn favoriete merken voor meisjeskleding

 1. Corinne schreef:

  Leuk! Ook mijn favo-merken, mijn meisje is nog een baby, maar ik shop me wel al gek 😉 Ook wel op MP idd, anders krijg ik ruzie met mijn man, denk ik. Deze merken zijn tweedehands vaak ook nog heel goed. Leuke setjes!

  Voor mijn zoontje ben ik fan van Name It en T’NDry.

 2. Nicky schreef:

  Ik moet zeggen dat ik eigenlijk geen favoriete meisje-merk heb, ik koop echt overal kleding voor mijn meiden. Quapi heeft inderdaad goede pasvorm voor de wat slankere meiden.

 3. Naomi schreef:

  Ik ben helemaal dol op de stoere sportieve jurkjes van Bobbi Ravioli! Die passen ook perfect bij slanke dennen,maar vallen wel op maat (dus 86/92 valt meer als 86).
  Marktplaats is ook bij mij favoriet, hoewel veel merken of Facebook fan groups hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.