Dagboekje #230; trakteren, Sinterklaasinkopen en schoen zetten

trakteren

Daar is hij weer, mijn wekelijkse dagboekje! Maandag was een spannende dag voor Nomi, want ze mocht trakteren. Ze had er heel veel zin in en van de leidsters hoorde ik dat ze niet kon wachten totdat ze op de tafel mocht gaan staan. Ze straalde helemaal toen er voor haar gezongen werd en ze vond het geweldig dat ze de traktaties aan de kindjes in haar klas mocht geven. En ze heeft het er nog steeds over!

Dinsdag

Dinsdag deden we vrij weinig. Nomi had, door haar verjaardag, een paar hele drukke dagen achter elkaar gehad. We deden even boodschappen en verder leek het me dus verstandig om even lekker thuis te blijven. ’s Avonds keek ik met Bart de serie Scream, die we flink aan het bingewatchen waren.

Woensdag

Zoals bijna iedere week was Nomi woensdag bij haar oma. Ze gingen samen zwemmen, en daarna bleef Nomi bij haar. Lenn ging (net als de katten trouwens) zitten in het mandje die we voor Nomi’s traktatie hadden gebruikt en het zag er zo schattig uit! Ik probeerde een beetje gezond te doen en ik at een tomaat en komkommer als tussendoortje.

Donderdag

Jullie hebben kunnen lezen dat we bezig zijn met zindelijkheidstraining, en donderdag ging Nomi voor het eerst zonder luier naar de peuterspeelzaal. Heel spannend, en halverwege de ochtend was ze vergeten dat ze geen luier om had… Met als gevolg dat ze met haar reservebroekje haar klasje uitkwam. Lenn vindt het altijd heel leuk om Nomi op te halen, want dan mag hij spelen op de glijbaan.

Lenn had het zoals gewoonlijk weer erg gezellig met kitten Pablo, en dat leverde een leuke foto op. ’s Avonds ging ik naar de sportschool en toen ik terug kwam keken we naar Expeditie Robinson.

Vrijdag

Vrijdag ging ik weer voor een gezond tussendoortje: paprika uit de airfryer met houmous. En dat was erg lekker! ’s Avonds aten we spruitjes, maar dat viel bij Nomi en Lenn niet zo goed in de smaak.

Zaterdag

Zaterdagochtend brachten we Nomi en Lenn naar mijn schoonouders. Daarna ging ik met Bart op zoek naar Sinterklaascadeautjes. We wilden voor 12 uur weer thuis zijn, want Nomi wilde natuurlijk graag de intocht van Sinterklaas op televisie zien!

sinterklaasinkopen

’s Avonds probeerden we onze nieuwe babyfoon uit. We dachten altijd dat Lenn heel snel in slaap viel, maar nu zagen we dat hij nog best lang met zijn ogen open in bed lag. Nomi en Lenn mochten zaterdagavond hun schoen zetten en toen ze ’s ochtends de cadeautjes zagen waren ze helemaal enthousiast!

Zondag

Zondag was hier de intocht van Sinterklaas, en Nomi had heel veel zin om er naartoe te gaan. Sinterklaas kwam om 13.00 uur aan, en dat is precies tijdens Lenns middagslaapje. Daarom gingen Bart en Nomi er met zijn tweetjes naartoe. ’s Avonds hadden we geen zin om te koken en we besloten naar de McDonalds te gaan. Dat viel bij Nomi en Lenn erg goed in de smaak!

Hoe was jouw week?

5 gedachten over “Dagboekje #230; trakteren, Sinterklaasinkopen en schoen zetten

  1. Sylvia -alovelyadventure schreef:

    Doosjes en mandjes doen het altijd goed om in te zitten voor zowel katten als kinderen?. Wat goed van Nomi dat ze al bijna zindelijk is. Mijn dochtertje is enorm bang voor sinterklaas. De pieten vind ze nog wel leuk (aangezien ze daar wat lekkers van krijgt?). Heerlijke week gewenst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.