Nomi’s blogje; we krijgen een baby zusje!

baby zusje

Voor Nomi is het natuurlijk hartstikke spannend dat ze een zusje krijgt. Toen ik tijdens Lenns middagslaapje aan het bloggen was, wilde zij dat ook. Dus vandaag vertelt ze jullie over haar baby zusje!

Door Nomi;

We krijgen een baby. Ik vind het heel leuk dat we een baby krijgen. Het is een zusje. Lenn vindt het ook leuk. We vinden het allebei super leuk. Maar het duurt nog heel lang tot de baby komt.

De babykamer

De babykamer wordt heel mooi. Nu slaap ik daar nog. Maar ik ga op de zolder slapen. Het wordt op zolder heel erg mooi. En dat vindt de baby ook mooi. En daar mag de baby ook komen kijken. Nu is papa nog bezig met de zolder. De muur is roze. Dat is mijn lievelingskleur.

‘En wat ga je allemaal doen met de baby?’

Als de baby is geboren ga ik lekker spelen met de baby. En ze mag bij mij op schoot. Dat vind ik zo fijn. En ook heel erg leuk. En ze mag ook mee wandelen. Dan gaat ze in de kinderwagen, want ze kan nog niet lopen. Dan gaan we naar het bos. En naar de basisschool. Dan gaat de baby mee mij naar school brengen. Want ik ben dan al vier! Dat vind ik heel fijn.

De kleertjes

Wij hebben nog kleertjes van mij en die zijn nu voor de baby. Ik pas die kleertjes niet meer. En we hebben ook nieuwe kleertjes voor de baby. Ik heb een eenhoornshirtje uitgekozen voor de baby. Die is heel erg leuk en de baby vindt dat heel erg mooi. En ik heb ook sokjes uitgekozen voor de baby. Dat vindt de baby ook heel erg mooi.

De naam

Ik weet niet hoe de baby gaat heten. Dat is nog een geheimpje. Maar dat vind ik niet zo leuk. Ik wil ook weten hoe de baby gaat heten. Ik vind Nina en Stella leuke namen. Ik had ook een schopje gevoeld van de baby. De baby schopte toen in mama’s buik en ik voelde dat met mijn hand. Maar dat doet geen pijn.

Meer weet ik niet. Nu ga ik televisie kijken.

7 gedachten over “Nomi’s blogje; we krijgen een baby zusje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.