Dagboekje 285; spelen in de sneeuw en quality time met Nomi

spelen in de sneeuw

Wat vonden Nomi en Lenn het leuk dat het vorige week sneeuwde! We waren regelmatig buiten om lekker in de sneeuw te spelen. Verder had ik een ochtendje alleen met Nomi, ik moest even naar de verloskundige en bereidde ik de laatste baby dingen voor.

Maandag; spelen met een klasgenootje

Toen we Nomi maandagmiddag ophaalden van school, vroeg ze of ze kon spelen. Eh, ja hoor! Er ging een klasgenootje met ons mee naar huis en ze hebben heerlijk gespeeld. Daarna waren Nomi en Lenn allebei best moe, en keken ze lekker even televisie.

Dinsdag; sneeuw!

Dinsdag vertelde ik dat het misschien wel ging sneeuwen en Nomi en Lenn waren helemaal enthousiast. ’s Middags zaten ze telkens uit het raam te kijken of er al sneeuw lag. En toen het eenmaal begon met sneeuwen, wilden ze natuurlijk naar buiten!

Woensdag; ‘Buite toe?’

Lenn vond de sneeuw helemaal geweldig. Hij is best een koukleumpje en als het koud is blijft hij liever binnen. Maar hij vond de sneeuw zo leuk, dat hij telkens weer naar buiten wilde!

Donderdag; quality time met Nomi

Donderdag was er een studiedag bij Nomi op school. ’s Ochtends brachten we Lenn naar de peuterspeelzaal, daarna deden we boodschappen en toen deden we een spelletje. Hartstikke gezellig, even met zijn tweetjes. Sinds Nomi op de basisschool zit, gebeurt dat niet zo heel vaak meer, en dat maakte het extra leuk. Toen Lenn terug was en had geslapen, gingen we weer lekker in de sneeuw spelen.

Vrijdag; baby-check

Vrijdag was Lenn opeens helemaal klaar met de sneeuw, en ik eigenlijk ook wel. ’s Ochtends brachten we Nomi naar school en ik vond het best eng om in de sneeuw te lopen… Want stel dat ik op mijn buik zou vallen. Maar het ging allemaal goed. Lenn wilde niet meer buiten spelen, hij wilde liever ‘Boema Boema’ (Buurman en Buurman) kijken. Vervolgens kwam mijn moeder op Lenn passen, omdat ik naar de verloskundige moest. Alles ging nog steeds goed, de baby was alleen nog niet helemaal ingedaald.

Zaterdag

Zaterdagochtend moest Bart werken, Nomi wilde knutselen en Lenn wilde boekjes lezen. Tien boekjes later was hij er nog steeds niet klaar mee. ’s Middags gingen we naar mijn ouders en daar bleven we eten.

Zondag; de laatste voorbereidingen

Zondagochtend brachten we Nomi en Lenn even naar mijn schoonouders en vervolgens pakten we de auto helemaal vol met babyspullen die hier gedoneerd zijn. Die brachten we naar een opslagpunt voor Stichting Babyspullen, zodat we de schuur weer leeg hadden voordat de baby wordt geboren. ’s Middags was ik bezig met schoonmaken en rommelde ik samen met Nomi nog even op de babykamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.