Nomi’s outfits #12

meisjeskleding maat 86

Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat ik begon met foto’s maken van Nomi’s outfits. Laatst keek ik naar de foto’s in het eerste artikel en wat is Nomi veranderd zeg, en wat was ze toen klein! Op de foto hierboven vind ik haar echt een peutertje en ik vind het echt leuk om dat verschil te zien. Maar goed, het gaat nu natuurlijk om haar outfits. Op de foto hierboven heeft ze een broekje aan van Prénatal en haar shirtje en sokken zijn van de Hema.

1

Dit is een van haar meest gedragen t-shirtjes. Hij is van Hema en het broekje is van Ido.

3

Deze foto maakte ik op de laatste ’s zomerse dag van dit jaar. Nomi’s t-shirtje is van H&M, haar broekje van Primark (dit zijn echt hele fijne broekjes, laatst heb ik deze ook een maat groter gekocht omdat hij een beetje krap begint te worden) en haar sandalen zijn van Shoesme.

2

Deze foto’s maakte ik tijdens ons weekendje Drenthe. Het was toen veel te mooi weer voor een winterjas, dus ik had een vestje aangedaan bij Nomi. Het vestje is van Esprit, haar broek is van Hema en haar schoenen zijn van Shoesme.

4

Dit spijkerjasje is een van mijn favorieten uit Nomi’s kast en daarom mag hij niet ontbreken in dit artikel. Hij is van Hema en ik kocht hem in de sale voor maar € 4,00. Ze heeft hetzelfde broekje aan als op de tweede foto, haar shirtje is van  Imps & Elfs (maar die zie je niet echt), haar schoentjes zijn van Adidas en haar sjaal is van Prénatal.

winterjas lief

En inmiddels is het wel weer voor een winterjas. Deze is van Lief! Lifestyle, haar broek is van Primark en haar schoenen zijn van Develab.

5 gedachten over “Nomi’s outfits #12

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.