Dagboekje #181; speeltuin, ziekenhuis en kerstfoto’s

1

Het is maandag, dus het is tijd voor een nieuw dagboekje. Afgelopen week stond er een ziekenhuisbezoekje gepland, we hebben gewandeld, we hadden een playdate in de speeltuin en we maakten kerstfoto’s.

2

Maandag was het best lekker weer (voor de tijd van het jaar dan) en we wandelden een stukje. Nadat we een stukje gelopen hadden gingen we naar de speeltuin, waar we een gezellige playdate hadden. Lenn besloot dat het tijd werd om te gaan staan (doe eens rustig aan joh!) en hij is telkens helemaal blij als hij staat.

malou

Ook dinsdag liepen we een stukje, want volgens buienradar zou het droog blijven. Nou, niet dus. Gelukkig waren we net thuis voordat het echt hard ging regenen. Ik hou niet van de herfst.

4

Woensdag was Nomi bij haar oma en ik pakte alvast haar verjaardagscadeautjes in. ’s Middags ging ik met Lenn naar de kinderarts voor zijn hartruisje en ze denken gelukkig nog steeds dat het onschuldig is.

5

Donderdag maakten we kerstfoto’s, en ik kan je vertellen dat dat best lastig is met en baby en een (bijna) peuter. ’s Middags gingen we boodschappen doen en omdat Lenn telkens huilde in de kinderwagenbak, besloot ik hem eens in het zitje te zetten. Dat vond hij hartstikke leuk!

7

Lenn is niet zo’n ochtendmens en hij valt regelmatig ’s ochtend bij mij in bed weer in slaap. Later probeerde ik een leuke foto te maken van Lenn en Nomi samen, maar dat was niet zo’n succes.

6

Verder deden we vrijdag niet zoveel, we waren het grootste deel van de dag gewoon thuis.

8

Nomi is sinds deze week heel veel aan het tekenen, ze vindt het heel leuk. Ze heeft een flinke fantasie, hier was ze en vogel aan het tekenen. Zaterdagavond aten we bij mijn ouders en Nomi vond het heel leuk om liedjes te zingen met mijn moeder en mijn tante. ’s Avonds ging Bart naar een housewarming en toen Nomi en Lenn in bed lagen, keek ik The Vampire Diaries.

kneipp

Zondagochtend gingen Bart en Nomi zwemmen en toen Lenn sliep had ik even me-time. Daarna zat ik gezellig samen met Lenn op de bank.

10

’s Middags deden we met zijn vieren boodschappen en toen we terug waren bouwden Bart en Nomi een hut. Ze vond het helemaal geweldig en al haar speelgoed moest erin.

Hoe was jouw week?

3 gedachten over “Dagboekje #181; speeltuin, ziekenhuis en kerstfoto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.