Summer tag

summer tag

Ik hou ontzettend van de zomer, en ik ben heel blij dat de zomer begonnen is. Dus toen ik de Summer Tag tegen kwam op de blog van Mirjam, wilde ik hem graag invullen. In deze tag geef ik antwoord op vragen over kleding, drankjes, en mijn plannen voor de zomer.

Wat is je favoriete ijsjessmaak?

Heel saai, maar ik vind vanille ijs heel lekker! Maar eigenlijk zijn er weinig smaken die ik niet lekker vind.

Welke kledingstukken vind jij ’s zomers onmisbaar?

Jurkjes! Ik ben gek op jurkjes, vooral in de zomer. En nu ik geen borstvoeding meer geef kan ik alle jurkjes weer aan, dus ik denk dat ik deze zomer weinig anders draag haha. Ik combineer mijn jurkjes graag met teenslippers of sandalen, ik vind het heerlijk om open schoenen te dragen. Oh en hopelijk kan ik ook regelmatig mijn badpak aan!

Wat is je favoriete zomerse drankje?

Witte wijn, cola light en groene thee. Het maakt me niet uit hoe warm het is, ik begin de dag met 2 koppen groene thee. Oh en laatst ontdekte ik gin-tonic, en dat was ook zeker niet verkeerd!

gin tonic

Wat is je lievelingsactiviteit ’s zomers?

Lekker buiten zijn, en hopelijk is het weer goed genoeg om regelmatig lekker te gaan zwemmen.

Hoe ziet jouw typische zomerse make-up look eruit?

Of ik ga helemaal make-uploos, of ik doe een beetje mascara op. Veel meer make-up gebruik ik in de zomer (overdag) eigenlijk niet.

Wat is je favoriete zomerse liedje?

Despacito, denk ik. Hoewel ik eigenlijk heel veel zomerse liedjes wel heel leuk vind.

Welk zomers gerecht eet je het liefst?

Ik ben gek op pastasalades, en sinds kort ben ik erachter dat couscoussalades ook heel erg lekker zijn.

Wat is jouw ultieme zomer do it yourself?

Ik ben absoluut niet creatief, en daardoor ben ik ook niet zo van de diy’s eigenlijk. Ik heb geen idee dus!

welke plannen heb je deze zomer?

We zijn lekker met zijn vieren op de camping, en dat bevalt heel goed. Helaas is Barts vakantie bijna afgelopen en moet hij weer aan het werk, maar het is de bedoeling dat ik met Nomi en Lenn op de camping blijf. Bart komt dan na zijn werk hier, want dat is maar een kwartiertje rijden. Verder gaan we gewoon leuke dingen doen, zoals naar de kinderboerderij, misschien een keer naar de dierentuin, et cetera.

Volgens mij is deze tag al vrij veel ingevuld, maar ik wil toch een paar mensen taggen. Ik zou het leuk vinden als Sandra, Melissa, Eline, Nazia en Wendy hem invullen. Ben je niet getagd, maar wil je hem wel overnemen? Leuk! Ik heb deze tag niet zelf bedacht, de credits gaan naar Annette!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.