Mijn favoriete bruine nagellakjes

Ik houd echt van bruine nagellak. Het staat mooi en het past overal bij. Vooral in de herfst en winter draag ik het heel vaak. Ik blog nu ruim een jaar en in die tijd heb ik een aantal bruine nagellakjes getest en er artikelen over geschreven. Hieruit heb ik een top 5 samengesteld en bovenstaande nagellak, Rimmel London At Ease is absoluut mijn favoriet. Het is een mooie, lichtbruine kleur uit de collectie van vorig jaar. Ik draag hem regelmatig en ik ben er heel erg tevreden over. De kleur is mooi en het is een nagellak die lang blijft zitten.

Dit zijn mijn favoriete bruine nagellakjes

Op nummer 2 staat het Kiko 323 lakje. Deze kocht ik in Spanje en helaas is Kiko niet in Nederland te koop. Mocht je een keer in bijvoorbeeld Duitsland, Italië of Spanje zijn, dan zou ik je zeker aanraden om even bij een Kiko winkel naar binnen te stappen. Dit is een hele donkere kleur, een kleur die je niet heel vaak ziet, maar ik vind hem super!
Op nummer 3 staat ELF smokey brown, een nagellakje die ik een tijdje geleden bestelde bij ELF. Het is een grijsbruine kleur en hij komt uit de nieuwe collectie van ELF. Deze nagellak is heel makkelijk aan te brengen en dekt na één laag al vrij goed. Pluspunten!
Mijn nummer 4, Essence Just In Case is helaas niet meer te koop.  Deze komt namelijk uit de oude collectie. De kleur vind ik echt heel mooi en de glans maakt het helemaal af. Toen ik hoorde dat Essence een nieuwe nagellakcollectie kreeg, heb ik snel een extra lakje gekocht, dus voorlopig kan ik nog even voorruit.
bruine nagellak
Op nummer 5 staat Catrice From Dusk To Dawn, een grijsbruine kleur. Dit nagellakje is al wat ouder, maar hij blijft mooi en de kwaliteit blijft ook goed. Daarom gebruik ik hem nog regelmatig.
Dragen jullie vaak bruine nagellak? En welke is je favoriet?

43 gedachten over “Mijn favoriete bruine nagellakjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.