Nomi’s outfits #15

De laatste tijd maakte ik weer wat foto’s van Nomi’s outfits, en die laat ik vandaag aan jullie zien! Op de foto hierboven heeft ze een jurkje aan van AliExpress, een legging van Primark en laarsjes van Ugg.

Deze kleertjes kon je laatst al zien in een shoplogje, en ze zijn van Zara. Ik vind deze zachte kleurtjes zo schattig staan bij haar!

Ook dit shirtje is van Zara, maar die hebben we al wat langer en is inmiddels bijna te klein. Nomi’s broek is van Zara, en haar schoenen zijn van BunniesJR.

En ook dit jurkje kan nog maar net, Nomi heeft de laatste tijd een flinke groeispurt gehad. Het jurkje is van H&M, de legging zocht ze zelf uit bij Primark en de laarzen komen van FashionBootz.

Hier waren we in de Ikea om een nieuw bed uit te zoeken voor Nomi, maar ze zei dat ze liever op de bank wilde slapen haha. Ze heeft een shirtje aan van Hema, een broek van Primark en laarsjes van Shoesme.

Niet de beste foto, maar ik vond hem zo schattig! Hier kwam ze naar me toe rennen toen ze klaar was op de peuterspeelzaal. Nomi heeft een jurkje aan van Quapi, een legging van Zeeman en laarsjes van Shoesme.

Toen het laatst zulk mooi weer was, kon ze haar jurkje van Ninie nog even aan zonder een vestje of een jasje er overheen. Verder heeft ze een legging aan van Zeeman, en regenlaarzen van FashionBootz.

En de laatste foto maakte ik deze week, toen Nomi perse het inpakpapier dat ik bij de Action kocht, vast wilde houden. Ze heeft een jurkje aan van AliExpress (die we al bijna een jaar hadden, en die nu éindelijk past!), een legging van Zeeman en schoenen van Vans.

Welke outfit is jouw favoriet?

2 gedachten over “Nomi’s outfits #15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.