Review; de producten van Reisenthel

reisenthel

Lenn is pas begonnen op de peuterspeelzaal en Nomi gaat binnenkort naar de basisschool. Daarom ontving ik laatst een paar producten van het merk Reisenthel; een schooltasje voor Nomi en voor Lenn, een gymtasje en een koffer voor als ze gaan logeren. Vandaag vertel ik jullie hier meer over.

Rugtasjes van Reisenthel

rugtasjes

Samen met Nomi koos ik de producten uit. Ik wilde het ook aan Lenn laten zien, maar hij vond het allemaal niet zo interessant. Nomi wist al snel dat ze het roze tasje met het poesje wilde hebben. ‘En Lenn wil de blauwe denk ik’. Super schattig, van die matchende tasjes.

rugzakje

De rugzak heeft een perfect formaat voor Nomi, voor Lenn is hij nog een beetje aan de grote kant. Maar ook hij vindt het geweldig om hem op zijn rug te hebben.

De rugzak is lekker praktisch. Het heeft lekkere zachte schouderbanden en een drinkfleshouder. De details zijn reflecterend, voor extra veiligheid. Je kunt de rugtasjes sluiten met een sluitclip, wat vooral voor jonge kinderen heel erg handig is. Het materiaal is waterafstotend.

Gym- of zwemtasje

gymtas

Jullie weten misschien wel dat Nomi nu op peuterzwemmen zit. Als zij straks naar de basisschool gaat, gaat Lenn peuterzwemmen met mijn schoonmoeder. Voor hem bestelde ik alvast een eigen zwemtasje. En lekker simpel tasje met een hele leuke print, die ook perfect is om als gymtas te gebruiken.

En een koffertje voor als ze gaan logeren

koffer kind

Een tijdje geleden hebben Nomi en Lenn voor het eerst samen gelogeerd en ze vonden het geweldig. Dat willen ze erg graag vaker doen! Nomi zag dit koffertje en ze vroeg meteen ‘Mag ik die hebben voor als ik bij opa en oma ga logeren?’. Hij kwam onze kant op en Nomi en Lenn waren dolgelukkig.

kinderkoffer

Het is een heel schattig koffertje van 43x29x18 cm. Perfect om de spulletjes van één of twee kinderen in te doen. Eerst werd het koffertje gebruikt om mee te spelen. Vooral Lenn liep graag rondjes door het huis met de koffer. De koffer heeft wieltjes en daardoor sleept hij hem makkelijk overal mee naartoe. En toen Nomi en Lenn laatst bij mijn schoonouders gingen logeren, moest hij natuurlijk ook mee!

Naast deze kinderproducten heeft Reisenthel nog veel meer items, ook voor volwassenen. Je kunt de rest van het assortiment onder andere zien op Bol.com.

Deze producten hebben we gekregen.

2 gedachten over “Review; de producten van Reisenthel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.