8 dingen waar Elena het liefst mee speelt

dingen mee speelt

Baby’s zijn soms niet helemaal te begrijpen. Elena heeft hartstikke leuk speelgoed, maar als ze mag kiezen waar ze mee wil spelen, kiest ze daar toch niet voor. Andere dingen zijn namelijk véél interessanter! In dit artikel vertel ik je waar Elena het liefst mee speelt.

1. Mijn telefoon

Mijn telefoon heeft zo’n aantrekkingskracht op Elena! Als ze hem ziet, grijpt ze er meteen naar. Ze doet ook goed haar best om tijgeren als ze mijn telefoon ziet liggen, terwijl ze dat voor haar eigen speelgoed echt niet doet.

2. De babyfoon

Nog zoiets; de babyfoon. Waarom? Geen idee. Onze babyfoon ziet er helemaal niet aantrekkelijk uit voor baby’s. Hij is wit en als Elena beneden is staat hij uit, dus ze ziet er ook niks op. Toch wil ze hem héél graag hebben als ze hem ziet.

3. De laptop

Nog zoiets; de laptop. Hierbij kan ik me wel voorstellen waarom ze het interessant vindt, want daar zie je natuurlijk van alles op. Nomi en Lenn kiezen vaak op de laptop iets uit om te kijken, wat ik vervolgens cast naar de televisie. Dat ziet Elena ook en tja, dan is het wel logisch dat ze dat interessant vindt. Grappig feitje; ze heeft juist heel weinig interesse in de televisie, als hij aanstaat kijkt ze er nauwelijks naar.

4. Kabels

Ook kabels vallen erg goed in de smaak bij Elena. Nu ze een beetje begint te tijgeren, lukt het haar steeds vaker om bij de kabels in de buurt te komen. Daar haal ik haar natuurlijk meteen weer weg, en dat wordt me niet in dank afgenomen!

5. Babydoekjes

Als ik Elena aankleed of verschoon, grijpt ze telkens naar de babydoekjes. Ze heeft inmiddels door hoe ze de doekjes uit de verpakking kan halen en als ik heel even de andere kant op kijk, heeft ze er alweer een paar te pakken.

6. Brillen

Brillen zijn absoluut niet meer veilig met Elena’s grijphandjes in de buurt. Als Elena bij iemand zit die een bril heeft, is dat het eerste wat ze wil pakken.

7. Sieraden

En als dat niet mag, gaat ze op zoek naar sieraden. Ik draag al een tijdje geen kettingen meer, want Elena wil ze telkens pakken en ik vrees dat er weinig heel blijft als ik dat laat gebeuren.

8. Speelgoed waar ze nog veel te klein voor is

Als als laatste; het speelgoed van Nomi en Lenn. En dan vooral speelgoed waar ze nog veel te klein voor is en wat hartstikke gevaarlijk is voor haar. Ik probeer met Nomi en Lenn wel af te spreken dat ze niet te dicht bij Elena komen met hun speelgoed als Elena op de grond speelt, maar dat lukt niet altijd helemaal. Daarom zal Elena voorlopig nog wel regelmatig in de box spelen, dat is een stuk veiliger voor haar.

Waar spelen jullie baby’s het liefst mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.