Vlog: dagje Beekse Bergen

vlog beekse bergen

De laatste keer dat ik een vlog online zette, was in oktober 2019. Een hele tijd geleden dus, en eigenlijk miste ik het vloggen nooit echt. Nomi dacht er anders over, en zij vroeg al een hele tijd wanneer we weer een keertje zouden gaan vloggen. Toen we vorige week naar de Beekse Bergen gingen, dacht ik, dat is een leuk moment om weer een keertje een vlog op te nemen! Dus dat deden we en hopelijk vinden jullie het leuk om te zien.

Vloggen bij de Beekse Bergen

Ik wilde al een hele tijd naar de Beekse Bergen. Het is voor ons bijna 2 uur rijden, en daarom besloten we ermee te wachten totdat Elena haar middagslaapje over kon slaan, zodat we er zo lang konden blijven als we zelf wilden. Inmiddels kan ze best zonder middagslaapje (hoewel ze tijdens de autosafari in slaap viel), dus besloten we tickets te reserveren. Vorige week dinsdag was het zover!

De kinderen hadden er heel veel zin in, en ik zelf ook! Nomi vond het heel erg leuk dat we gingen vloggen en zelf had ik er ook wel zin in om dat weer eens te doen. Niet omdat ik nou zo graag mijn hele leven vast wil leggen in de vorm van vlogs, maar gewoon voor de ‘leuk’ en omdat vlogs voor de kinderen ook erg leuk zijn voor later. Laatst zaten ze een oude vlog te kijken, en ze vonden het heel erg leuk om een jongere versie van zichzelf te zien.

‘Dat knippen we er wel uit’

Ik ga vast vragen krijgen over het laatste stukje van de vlog, waarin Nomi vraagt of ik opnieuw wil beginnen en ik tegen haar zeg dat we het er wel uit knippen. Toen ik het terugzag vond ik het zo grappig, want Nomi en Lenn zijn ontzettend zichzelf in dat stukje. En toen Nomi het terugzag, vond ze het eigenlijk ook best grappig, dus het hoefde er van haar niet meer uitgeknipt te worden.

De vlog vind je hieronder en mocht deze video niet werken, klik dan even op deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.