Weekvlog 17: Spoorwegmuseum en shoplogje (voorlopig de laatste vlog)

spoorwegmuseum

Laatst ontvingen we een uitnodiging van het Spoorwegmuseum en het leek me ontzettend leuk om daar naartoe te gaan. We regelden dat Elena een dagje bij mijn schoonouders kon zijn en Bart, Nomi, Lenn en ik gingen naar Utrecht. Daar deden we eerst een proefje en daarna bekeken we zelf het Spoorwegmuseum. En dat was ontzettend leuk!

Naar het Spoorwegmuseum

Even twijfelde ik nog of we Elena wel of niet mee moesten nemen, maar uiteindelijk was het goed dat we dat niet gedaan hebben. Ze zou er waarschijnlijk echt niks aan hebben en het was ook wel makkelijk dat we geen buggy bij ons hadden. Nomi en Lenn vonden het hartstikke leuk, en Bart en ik trouwens ook. De Vuurproef was toch wel het hoogtepunt, dat is echt een aanrader!

Nieuwe kleertjes voor Elena

Omdat Elena telkens eczeem heeft, besloot ik kleertjes voor haar te kopen van biologisch katoen. Dat is wat zachter voor de huid en hopelijk helpt dat. In de vlog laat Nomi de kleertjes zien!

Voorlopig de laatste vlog

Laatst twijfelde ik ook al of ik wel door moest gaan met vloggen, maar toen ging ik toch nog even door. In de zomervakantie deden we regelmatig leuke dingen en dat vind ik leuke momenten om te vloggen. Maar nu de scholen weer zijn begonnen, weet ik niet zo goed meer wat ik moet vloggen. Voor mijn gevoel worden de vlogs dan een beetje saai, want ik doe gewoon niet zoveel spannende dingen. Door de weeks gaat Nomi naar school, Lenn gaat twee ochtenden naar de peuterspeelzaal en ik ben vooral thuis met Elena.

En tja, dat is gewoon niet zo boeiend. Niemand zit erop te wachten om mij achter mijn laptop aan het werk te zien en daarom heb ik ervoor gekozen om niet meer iedere week een weekvlog te gaan maken. Dat betekent niet dat ik helemaal ga stoppen met vloggen, want ik wil zo nu en dan wel een video maken. Over een tijdje gaan we een weekje op vakantie en ik heb me voorgenomen om dan weer een weekvlog te maken. Ook andere leuke uitjes zal ik gaan vloggen en ik heb jullie natuurlijk nog een room tour van Lenns kamer beloofd. En misschien neem ik nog wel een keer een Q&A op! Oh, en als jullie nog andere ideeën hebben, moet je het zeker even laten weten!

De vlog

Laadt de vlog niet? Klik dan even hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.