Weekvlog 10: Springkussensfestijn, hittegolf en school- en volksfeest!

springkussenfestijn

Daar is weekvlog nummer 10 alweer! Afgelopen week was een heerlijke week. Door het warme weer waren we veel buiten en Nomi en Lenn hebben zich heel goed vermaakt in het zwembadje in de tuin. Verder gingen we naar een springkussenfestijn en we gingen naar het plaatselijke tentfeest.

Hittegolf

Wat was het warm hè? Op zich hou ik wel van warm weer, maar ik hou totaal niet van de warmte in huis. Op de bovenverdieping was het 33 graden en op zolder zelfs nog warmer. Misschien wordt het toch tijd om een airco aan te schaffen!

Nomi en Lenn hadden totaal geen moeite met het warme weer. We hadden een zwembadje in de tuin staan om af te koelen en dat vonden ze heerlijk! Elena kreeg wel wat last van de warmte en zelfs wat uitslag, dus voor haar is het wel heel fijn dat het nu wat minder warm is.

Springkussenfestijn

Toen ik vorige week zaterdag keek of er in de buurt nog iets leuks te doen was, las ik dat er een stadje verder een springkussenfestijn was. Terwijl Nomi en Lenn aan het springen waren, hield Bart ze in de gaten en liep ik met Elena een paar winkels in. Ideaal!

School- en volksfeest

Afgelopen weekend was hier het ‘school- en volksfeest’, een soort dorpsfeest. Er was kermis, er was vier dagen feest in een tent en er waren optochten. Ik vlogde door tot en met vrijdag en op die dag gingen we naar de kermis, wat Nomi en Lenn natuurlijk heel erg leuk vonden!

Weekvlog nummer 10

Laadt de video niet? Klik dan even hier.

Tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.