Room tour – Nomi laat haar kamer zien

room tour

Nomi vindt het ontzettend leuk om samen te filmen en toen ik vertelde dat ik een video wilde maken waarin ik haar kamer zou laten zien, vertelde ze me meteen dat ik dat alleen mocht doen als zij erbij was. Zo gezegd, zo gedaan!

Nomi en het vloggen

Laatst vertelde ik jullie al wat mijn gezin van het vloggen vindt. Toen konden jullie al lezen dat Nomi het erg leuk vindt om gefilmd te worden. Toen Bart laatst thuis was, vertelde ik Nomi dat we wel even samen naar boven konden gaan om haar kamer te filmen. ‘Jaaa!’ was haar reactie. In deze video kletst ze volop tegen de camera en geeft jullie een rondleiding door haar slaapkamer.

Haar slaapkamer

Nomi is heel erg bij met haar kamer en ze is er heel erg trots op. Als er kinderen bij ons komen spelen, wil ze vaak meteen haar kamer laten zien. ‘Mooi hè, die eenhoorns?’ en ‘Wat heb ik een mooie roze muur hè?’, hoor ik dan regelmatig.

Ze is op zolder gaan slapen toen ik zwanger was van Elena. Toen hadden we een extra slaapkamer nodig, dus de zolder moest leeggehaald worden. Er stond ontzettend veel rommel en we zijn eerst een hele tijd bezig geweest met opruimen. Bij mij sloeg de nesteldrang toen behoorlijk toe, en zolang Nomi’s kamer niet klaar was, kon ik niet bezig gaan met de babykamer. Want daar sliep Nomi toen nog!

Uiteindelijk kwam het allemaal helemaal goed en vlak voor Nomi’s vierde verjaardag sliep ze voor het eerst op zolder. Elena slaapt nu op Nomi’s oude kamer, en ik ben van plan om daar binnenkort ook een room tour op te nemen.

Heb je geen zin om een video te kijken, maar ben je wel benieuwd naar Nomi’s kamer? Kijk dan even naar dit artikel.

De video

Laadt de video niet? Klik dan even hier.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien!

4 gedachten over “Room tour – Nomi laat haar kamer zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.