Weekvlog 16; naar de NaturZoo, moestuintje en kleren uitzoeken

naturzoo

Na een weekje niet gevlogd te hebben, ben ik er weer. Afgelopen week gingen we gezellig naar de NaturZoo in Duitsland, wat echt een ontzettend leuke dierentuin is! Verder aten we tomaten uit eigen tuin, we hebben lekker geknutseld, Nomi wilde zelf vloggen en we waren het niet helemaal eens over Nomi’s kleding…

NaturZoo in Rheine

We besloten eens naar een andere dierentuin te gaan, eentje waar we nog nooit waren geweest. We kozen voor de NaturZoo in Rheine en dat was een goede keuze, want het is een ontzettend leuke dierentuin! Er zijn veel verschillende dieren zoals tijgers, apen, flamingo’s, zebra’s, pinguïns, et cetera… En er is ook een kinderboerderij bij en een grote speeltuin bij!

Onze moestuin

Een tijdje geleden liet ik jullie al zien dat we verschillende groente- en fruitsoorten in de tuin hebben. Inmiddels zijn de tomaten (eindelijk) klaar om gegeten te worden, dus wij eten nu regelmatig dingen uit eigen tuin. Hartstikke lekker, en de kinderen vinden het ook heel erg leuk!

Discussie over kleding

Ik leg altijd een paar setjes kleding klaar voor Nomi, waar ze dan ’s ochtends uit kan kiezen. Maar ze wordt steeds kieskeuriger en nu had ik niet de goede dingen klaargelegd. Dus wat deed ze? Ze pakte zelf dingen uit de kast en ik was niet altijd helemaal te spreken over de combinaties. Dus deze keer gingen we samen naar boven om wat setjes kleding uit te zoeken.

Nomi wil ook vloggen

Nomi wil zelf vloggen, maar ze weet dat ze daar nu nog te klein voor is. Nu heeft ze bedacht dat dat wel mag als ze vijf jaar is, maar dat vind ik ook nog te vroeg. Dus nu mag ze soms even zelf een stukje vloggen in mijn vlog, en dat vind ze hartstikke leuk! Hopelijk hou ik haar daar nog even tevreden mee haha!

De vlog

Laadt de vlog niet? Klik dan even hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.