Win een naampuzzel van Cre8

naampuzzel 4

Als kind vond ik puzzelen helemaal geweldig. Volgens mijn moeder maakte ik moeiteloos puzzels toen ik net een jaar oud was en ook toen ik wat ouder was vond ik het heel leuk om te puzzelen. Nomi vindt het vooral leuk om met puzzelstukjes te gooien en op dit moment is ze nog iets te lomp om echt te puzzelen, maar dat komt vast vanzelf wel.

naampuzzel 2

Want wat is er nou leuker dan een puzzel maken met je eigen naam? Nomi kreeg laatst deze puzzel van Cre8 en hij is nu nog te moeilijk voor haar, maar over een paar maand gaan we het samen eens proberen.

naampuzzel 3

Officieel zijn de puzzels geschikt voor kinderen vanaf drie jaar, maar met kinderen vanaf anderhalf kun je het samen al gaan proberen. Het leuke van deze puzzel is, dat je niet alle stukjes er op dezelfde manier in hoeft te doen. Er zitten meerdere puzzelstukjes in met dezelfde vorm, en die passen dus op meerdere plekken. Zo kun je de puzzel precies zo maken zoals je het zelf leuk vindt.

naampuzzel 1

Je kunt kiezen uit verschillende kleurencombinaties, meer informatie daarover vind je hier. En zoals je in de titel van dit artikel al kunt lezen, kun je zo’n puzzel winnen.

Wil jij zo’n puzzel winnen? Laat dan een reactie achter en vertel voor wie je de puzzel zou willen winnen, like de MadebyMalou.nl Facebookpagina en like en/of reageer op dit bericht. Vergeet niet om een geldig e-mail adres achter te laten, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen.

Je kunt meedoen tot en met maandag 29 februari a.s..

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

54 gedachten over “Win een naampuzzel van Cre8

 1. Joke Brouckaert schreef:

  Erg origineel!! Mijn dochter Meike wordt bijna drie en is verzot op puzzelen! Ze kan er zomaar een uur geconcentreerd mee bezig zijn! Zou erg leuk zijn on voor haar verjaardag te geven!

 2. Celina schreef:

  Wat een super leuke puzzel, heb ook nog even op de website gekeken en kwam nog veel meer leuke dingen tegen ? ik ga het onthouden voor zijn eerste verjaardag. ik zou de puzzel graag willen winnen voor mijn zoontje levi! En ik volg je al een tijd op Facebook en bloglovin!

  Spannend!

 3. Rewana schreef:

  Wow, gaaf, leuk, mijn draakje vind een uitdaging wel leuk en deze lijkt me niet al te gemakkelijk, dus hier moet die echt over nadenken;)))
  Dus wij doen graag mee!

 4. Anne-Marie van Oostenrijk schreef:

  Wat leuk! Mijn zoontje Finn is gek op puzzelen en hij zal zijn eigen naam geweldig vinden 🙂 Kunnen we gelijk oefenen met het schrijven.

 5. Wendy schreef:

  Dat is een leuke actie! Onze zoon is veel met puzzeltjes bezig en dit zou straks super zijn bij thee leren van ze naam te schrijven en om mee te spelen!

 6. Sanne Prins schreef:

  Wat een originele leuke puzzel!
  Graag zou ik hem willen winnen voor mijn zoon Stijn, het duurt nog even maar op 4 april mag hij zijn eerste kaarsje uitblazen sputteren ;)!
  Wij zijn gek op houten speelgoed, mama word soms gek van al het speelgoed met alle geluidjes :-)!

 7. marjon schreef:

  Ik doe graag mee met de naam: Ties…. deze kleine man is afgelopen maandag geboren, kindje van een goede vriendin.
  Leuk om als cadeautje te geven!

 8. Moniek Zomer schreef:

  Wat een originele puzzel! Leuk voor mijn zoontje (ongeveer dezelfde leeftijd als Nomi)
  Ook leuk idee om eens kado te geven. Die gaan we zeker onthouden!

 9. Marije schreef:

  Wat leuk zeg! Ik zou deze wel graag willen winnen als cadeautje voor het dochtertje van een vriendin. Zij wordt in mei 1 jaar oud. Nog te jong om te puzzel te proberen, maar je kan het maar beter in huis hebben, toch? 🙂

 10. Marcelle schreef:

  Wow, wat een onwijs leuke puzzel. Mijn dochtertje Jette is 1,5 jaar en is dol op puzzels maken. Wat is er leuker dan een puzzel met haar eigen naam?!

 11. Kim van de Klashorst schreef:

  Wat een geweldige puzzel! 🙂 Ik doe graag mee voor m’n dochtertje, Melissa van nu 14 maandjes. Het lijkt me heel leuk om zo’n unieke puzzel met haar naam te winnen. 😀

 12. Simone schreef:

  Ah wat leuk, hier zou ik het kleine nichtje van mijn vriend heel gelukkig mee maken. Ze vindt puzzelen geweldig. En dit is ook nog eens erg leerzaam, omdat ze hun eigen naam leren spellen. Top!

 13. Eline schreef:

  Super leuk! Heel graag voor ons zoontje Maiky van bijna 1,5 jaar hij legt moeiteloos een grote Puzzel en weet precies waar alles zat. Dit zou die geweldig vinden. Misschien gaat die dan eens zijn naam zeggen. Hij weet al heel veel woordjes maar die vertikt die! Gaat die sneaky lachen als ik vraag hoe die heet!

 14. Nicolien schreef:

  Oh super mooie puzzel! Erg leuk voor onze kleine man Job! Nu duimen dat we hem straks blij kunnen maken met een mooie puzzel! Gaat hij veel plezier van hebben☺!

 15. Maaike schreef:

  Oh ik denk dat mijn zoon Casper die helemaal geweldig gaat vinden. Misschien nu nog wat moeilijk, maar hij is gek op puzzelen dus leuk cadeau! Ik doe mee en hoop op een extra verjaardagscadeau voor hem begin april als hij 2 wordt.

 16. Feline schreef:

  Super leuk, deze puzzels! Ik denk dat mijn zoontje van 1,5 jaar oud dit ook nog iets te moeilijk zal vinden maar het staat ook mooi op een plankje in de kast! Nino houdt wel van puzzelen dus hij komt vast en zeker later wel van pas! Ik zou hem dus super graag willen winnen voor mijn zoontje Nino.

 17. Mirella schreef:

  Ik zou deze puzzel willen winnen voor Felix, het zoontje van een vriendin van mij. Hij is 10 dagen na mijn zoontje jarig en dan heb ik een heel origineel cadeau.

 18. Helene Chantal schreef:

  Wauw! zou heel bijzonder zijn. Als ik er één win denk ik dat ik voor mijn andere 2 kindjes ook zal moeten kopen want is te cool!

 19. Sandra schreef:

  Zooooooooo jammer ik heb tieners…… maar die puzzel is zo leuk……… ik heb nog wel een adorable neefje, jaaaa daar doe ik voor mee 🙂

 20. melissa schreef:

  ik doe heel graag mee voor zoontje jarno die bijna jarig is om zijn motoriek te stimuleren en ook gewoon als mooi cadeautje op zijn kamertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.