Dagboekje 266; naar de bouwmarkt en kleuterbios

Vorige week hadden we een rustig weekje. We zijn veel thuis geweest, we gingen verder met de zolder, we bezochten meerdere bouwmarkten en we gingen naar de kleuterbios!

Maandag

herfst

Toen ik maandag naar buiten keek, zag ik een behoorlijk grijze lucht. Het leek wel herfst! Maar ik vond het niet zo erg, na de hete zomer ben ik eigenlijk wel toe aan de herfst. We deden even boodschappen en verder bleven we lekker thuis. Nomi en Lenn waren aan het spelen en Lenn wilde graag de haarband van Nomi op zijn hoofd haha! Staat het niet prachtig?

Dinsdag; naar de bouwmarkt

veggie mcchicken

Dinsdag brachten we een bezoekje aan de woonboulevard. We hadden wat spullen nodig voor op zolder namelijk. Lenn vond het erg leuk en besloot zich te verstoppen… Daarna aten we bij McDonalds. Ik probeerde de Veggie McChicken uit, maar die smaakte ongeveer hetzelfde als het doosje. Geen aanrader, wat mij betreft.

Woensdag; dagje zonder kinderen

letterbord

Woensdagochtend bracht ik Nomi en Lenn naar mijn schoonmoeder. Daarna deed ik boodschappen en de rest van de dag had ik lekker voor mezelf. Ik deed wat dingetjes in huis en ik schreef wat artikelen. ’s Avonds haalde ik mijn letterbord uit de verpakking.

Donderdag; gevaarlijk doen in de speeltuin

Achter ons huis is een speeltuin, waar Nomi en Lenn het heel leuk vinden. Sinds kort kunnen ze allebei zelf op het klimstoestel klimmen, wat ik een beetje eng vind. Twee meter boven de grond zijn ze aan het klimmen, klauteren en rennen en ik denk alleen maar ‘als ze maar niet vallen’… Gelukkig gaat het tot nu toe altijd goed! (Even afkloppen!)

Vrijdag; tekenen en knutselen

Vrijdagochtend zei Nomi meteen dat ze de hele dag wilde tekenen en knutselen. Na het ontbijt pakte ze haar tekenspulletjes en Lenn wilde ook kleuren. Lenn is na een kwartiertje meestal wel klaar en toen wilde hij iets anders doen, maar Nomi hield het heel lang vol. Ondertussen keek ik op Marktplaats en daar zag ik vlakbij een leuk wipstoeltje te koop staan. We hebben een wipstoeltje gehad, maar die hebben we naar de kringloop gebracht toen we dachten dat er geen derde kindje zou komen… ’s Avonds haalde ik hem op en kon ik weer iets afstrepen van onze babyuitzetlijst.

Zaterdag; verven en spelen op het springkussen

Zaterdag wilde Nomi helpen met verven op zolder. Zo gezegd, zo gedaan. Toen ze klaar was was ze helemaal wit, maar ach. ’s Middags gingen we naar de open dag van het bedrijf van mijn zwager en daar stonden twee springkussens. Een kleintje, die erg leuk was voor peuters, en een grote voor de grotere kinderen. Maar mijn twee peuters besloten dat ze ook op het grote springkussen wilden en wat hadden ze het leuk!

Zondag; naar de bioscoop

kleuterbios

Zondag gingen we naar de kleuterbios. Het was voor Lenn de eerste keer dat hij naar de bioscoop ging en hij vond het heel leuk. Nomi ook, ze vroeg op de terugweg al snel wanneer we weer zouden gaan. ’s Middags gingen we even naar mijn schoonouders waar Nomi en Lenn heel blij waren toen ze een ijsje kregen.

5 gedachten over “Dagboekje 266; naar de bouwmarkt en kleuterbios

  1. Femke schreef:

    Ziet eruit als een leuke week! Die kleuterbios ook! Naar welke film gingen jullie? Ik vraag me altijd af of onze nét tweejarige daar wel zin in heeft. Snel maar eens proberen!

  2. Nadia schreef:

    De peuterbios is hier ook altijd een groot succes! De eerste keer vond ik het spannend, maar aangezien ze allemaal klein zijn maakt een keer praten of lopen helemaal niet uit… Echt leuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.