Dagboekje 271; consultatiebureau, in een koets en naar een escape room

dagboek

Vorige week stonden er wat leuke dingen gepland. We gingen naar een feestje op de kinderboerderij, we gingen naar een escape room en we bezochten wat bouwmarkten om spullen uit te zoeken voor Nomi’s nieuwe kamer. Verder moest Nomi naar het consultatiebureau en ze voelde de baby voor het eerst.

Maandag; Nomi voelt de baby!

Maandagochtend gingen Nomi en Lenn naar de peuterspeelzaal. Toen ze terugkwamen aten ze een broodje en daarna ging Lenn naar bed. Daarna was mijn buikbaby heel druk en ik dacht, misschien kan Nomi haar wel voelen. En ja hoor, Nomi legde haar hand op mijn buik en ze voelde een schopje. Nomi was helemaal onder de indruk! Daarna maakte ik haar blij met een beker chocolademelk en ze was helemaal gelukkig.

Dinsdag; naar het consultatiebureau

Dinsdag stond Nomi’s laatste afspraak op het consultatiebureau gepland. Ze werd gemeten, gewogen, ze deed een ogentest en ze kreeg een vaccinatie. Ze heeft helemaal niet gehuild en ik vond haar super stoer! Daarna gingen we naar de schoenenwinkel om hun voeten op te laten meten, maar ze hadden nog geen nieuwe schoenen nodig.

Woensdag; dagje rust

Vanaf het einde van de ochtend waren Nomi en Lenn allebei bij mijn schoonmoeder. Ik ging even de stad in en daarna voelde ik me alsof ik er al een hele dag op had zitten. Mijn bloeddruk was weer vrij laag en ik besloot er maar een rustig dagje van te maken.

Donderdag; in een koets!

koets

Donderdag was er een feestje op de kinderboerderij, want die bestond 10 jaar. Nomi werd geschminkt als eenhoorn, ze hebben lekker gespeeld en aan het einde van de middag zijn we in een koets geweest. Nomi vond het helemaal geweldig en Lenn keek ook zijn ogen uit. Nomi heeft het nog steeds telkens over de koets, ze heeft het echt heel leuk gehad.

Vrijdag; lekker buiten spelen

Vrijdag was het heerlijk weer en we besloten lekker naar buiten te gaan. Nomi en Lenn wilden graag naar de speeltuin, dus dat deden we. Aan het einde van de middag moesten we even naar het gemeentehuis, ik moest namelijk een nieuwe id-kaart aanvragen.

Zaterdag; escape room

escape room met kinderen

Zaterdag was mijn zusje jarig en daarom gingen we met mijn familie naar een escape room. Nomi en Lenn gingen ook mee, maar ze hadden er natuurlijk niet zoveel aan. Wat ze wel heel leuk vonden was de buggy die buiten stond. In de escape room hebben ze gewoon zelf gespeeld en wij waren druk met de puzzels et cetera. Het was ontzettend leuk om te doen en het is ons gelukt om eruit te komen!

Zondag; naar de bouwmarkten

licht laminaat

Zondag gingen we wat dingen kopen voor Nomi’s nieuwe kamer op zolder. Verf, behanglijm, een lamp en het laminaat op de rechter foto. Mooi licht en ik denk dat dat straks heel mooi zal staan!

Een gedachte over “Dagboekje 271; consultatiebureau, in een koets en naar een escape room

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.