Dagboekje 258; een nieuwe bed uitkiezen, naar HelloFresh en gymuitvoering

kleding aliexpress

Vorige week besloot ik dat ik nu écht een nieuw bed wil, dus we gingen naar Ikea. Donderdag ging ik naar Amsterdam voor een afspraak bij HelloFresh, zaterdag was Nomi’s gymuitvoering en daarna gingen we naar de camping.

Maandag

schommel

Maandagochtend ging Nomi naar de peuterspeelzaal. Toen we haar weer ophaalden was Lenn druk aan het spelen met de schroefjes van de glijbaan. ’s Middags gingen we even naar de speeltuin.

Dinsdag; een nieuw bed uitzoeken

prikpen

Dinsdag deden we overdag niet zoveel. Nomi was aan het knutselen en Lenn was lekker aan het spelen. We deden even boodschappen en toen Bart thuis kwam, gingen we naar Ikea. Daar hebben we wat gegeten en een nieuw bed en een nieuwe matras voor ons uitgezocht. Ons oude bed en matras zijn inmiddels 12 jaar oud, dus we waren wel toe aan iets nieuws.

Woensdag

tekenen

Woensdag kwam Lenn me opeens vertellen dat hij wilde tekenen. Daar had hij nog niet eerder om gevraagd, maar ik vond het prima. Beetje jammer; hij tekende meer op zijn kinderstoel dan op het papiertje… Na het eten zette Bart de sproeier aan en dat vonden Nomi en Lenn heel leuk. Uiteindelijk waren ze helemaal nat en heerlijk afgekoeld.

Donderdag; afspraak bij HelloFresh

hellofresh

Donderdagochtend bracht ik Nomi naar de peuterspeelzaal en daarna kwam mijn moeder op Lenn passen. Ik had namelijk een afspraak bij HelloFresh in Amsterdam. Ik ben sinds kort ambassadeur voor HelloFresh, maar ik was nog niet bij ze langs geweest. Donderdag had ik daar een afspraak en kreeg ik een rondleiding, en wat is dat leuk om te zien!

Vrijdag; regen…

maaltijdsalade kip

Vrijdagochtend was ik eigenlijk van plan om boodschappen te gaan doen, maar het regende me te hard. Daarom bleven we ’s ochtends lekker binnen en ’s middags gingen we toch maar even naar de supermarkt. Nomi wilde graag pannenkoeken eten, maar daar had ik niet zoveel zin in. Daarom haalde ik voor hen pannenkoeken en voor mezelf een maaltijdsalade.

matras de trap op krijgen

Toen Nomi en Lenn in bed lagen, reed Bart weer naar Ikea om ons bed en het matras op te halen. Toen hij thuis kwam, begon ik toch te twijfelen of we dat matras wel naar boven konden krijgen… We deden er een touw omheen en toen paste het!

Zaterdag; gymuitvoering

gymuitvoering

Zaterdag had Nomi uitvoering van de gym. Ze zit nu een paar maandjes op peutergym en ’s middags deden we mee met de uitvoering. En wat was dat leuk om te zien zeg!

puzzel nederland

Daarna zijn we naar de camping gegaan. Daar konden Nomi en Lenn nog even lekker spelen en toen ze in bed lagen, hebben wij gepuzzeld.

Zondag; Sunday Funday!

puddle jumper

Zondagochtend zijn we gaan picknicken bij een vistrap waar heel veel eenden zaten. Dat vonden Nomi en Lenn natuurlijk heel leuk om te zien. Als we gaan kamperen wil Nomi altijd erg graag zwemmen, en dat deden we ’s middags.

Aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders en daar bleven we eten. Nomi en Lenn hadden heel veel geluk, want ook daar aten we pannenkoeken!

Hoe was jullie week?

2 gedachten over “Dagboekje 258; een nieuwe bed uitkiezen, naar HelloFresh en gymuitvoering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.