November op MadebyMalou.nl

november

Ik heb dit nog niet eerder gedaan, maar het leek me om via een artikel eens terug te kijken op afgelopen maand. En dan niet naar de dingen die ik zelf deed, want dat hebben jullie kunnen lezen in mijn dagboekjes. Maar ik besloot jullie eens te laten zien hoe de maand november was op mijn blog.

De volgende artikelen werden heel goed gelezen:

 1. Een jaar borstvoeding
 2. En dan ben je opeens wel goed genoeg
 3. We hebben een huis gekocht
 4. Meer bezoekers op je blog krijgen
 5. Fulltime bloggen; hoe bevalt het?

Ik vind het erg leuk om te zien dat mijn artikel waarin ik vertelde dat ik een jaar borstvoeding geef, zo goed werd gelezen. Ik ben er zelf namelijk best trots op. Ik kreeg er ook hele leuke reacties op trouwens. De reacties op het tweede artikel waren een beetje wisselend. Ik had niet verwacht dat het zoveel gelezen zou worden, want eigenlijk wilde ik gewoon even mijn ei kwijt. Blijkbaar vonden jullie het ook interessant dat we een huis hebben gekocht en ik vind het heel gaaf hoe betrokken jullie daarbij zijn. Het artikel dat op nummer vier staat, werd ook goed ontvangen. Veel mensen zeiden dat ze er echt wat aan hebben. En op nummer vijf staat het artikel over fulltime bloggen. Daarvan had ik ook niet verwacht dat hij zo goed gelezen zou zijn.

Een artikel dat niet zo goed gelezen werd, was de ‘Is het al bijna kerst tag‘. Misschien hadden jullie hem al te vaak voorbij zien komen, of misschien vinden jullie tags gewoon niet zo leuk. Toch blijf ik ze gewoon invullen, want ik vindt ze zelf wel heel leuk šŸ˜‰

Ook werden er een paar oude artikelen heel goed gelezen. Dit is de top drie:

 1. Mijn bevallingsverhaal
 2. Kraambezoek tips
 3. In mijn laatste zwangerschapsweek

Mijn bevallingsverhaal heb ik laatst gedeeld via mijn social media, omdat het precies een jaar geleden was dat ik het online zette. Het artikel met kraambezoek tips wordt volgens mij vrij goed gevonden via Google, en het wordt zo nu en dan nog steeds gedeeld op Facebook. Erg leuk natuurlijk! En het artikel op nummer drie zette ik ook laatst op Facebook, toen dat een jaar geleden was.

Qua bezoekersaantallen zijn er niet echt bijzondere dingen gebeurd, dat blijft een beetje gelijk. En dat vind ik eigenlijk helemaal prima šŸ™‚

3 gedachten over “November op MadebyMalou.nl

 1. Drie schreef:

  Ik vind het altijd leuk om zulke overzichten te zien. Grappig ook dat die oudere artikelen nog zo vaak bekeken worden. Ik vind tags wel leuk hoor dus ga maar door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.