De voordelen van online shoppen

online shoppen

Ik vind het heerlijk om even naar de stad te gaan. Maar met twee kinderen doe ik dat eigenlijk niet meer zo vaak. Zo nu en dan ga ik eventjes in mijn eentje. Samen met Nomi en Lenn shoppen blijft namelijk nooit lang leuk. Ze hebben het al snel weer gezien, en Lenn gaat zich vervelen in de buggy. Daarom shop ik meer en meer online, want het is gewoon heel praktisch. Vandaag deel ik met jullie de voordelen van online shoppen.

Geen rellende kinderen in winkels

‘Ik ga me verstoppen mama!’ hoor ik iets te vaak in kledingwinkels. Ze wil dan onder de kledingrekken gaan zitten, terwijl ze donders goed weet dat ik dat niet wil hebben. De laatste tijd gaat het redelijk goed, maar het blijft voor haar toch wel heel verleidelijk om zich weer te gaan verstoppen. Met Lenn winkelen wordt juist steeds meer een uitdaging. Als hij in de buggy zit roept hij al vrij snel ‘uit!’. En als ik daar aan toegeef, sprint hij meteen weg. Even snel iets halen is nog wel te doen, maar uitgebreid kijken niet. Of Lenn zit te gillen in de buggy, of ik moet continu achter hem aanvangen.

Shoppen wanneer jij maar wil

Tijdens het middagslaapje, als de kinderen ’s avonds in bed liggen… Of even samen met Nomi. Madammetje heeft nogal een eigen smaak, dus voordat ik iets voor haar bestel laat ik het meestal even zien. En ze vindt het zelf ook erg leuk om op de computer nieuwe kleding uit te zoeken. Verder hoef je geen rekening te houden met openingstijden, want de meeste online shops zijn 24/7 open.

Lekker overzichtelijk

In winkels rondneuzen is natuurlijk leuk, maar ik vind online shoppen wat overzichtelijker. Je kunt makkelijk filteren op bijvoorbeeld kledingstuk of maat. Daardoor vind je veel sneller waar je naar op zoek bent. En als je snel internet hebt, heb je helemaal snel gevonden wat je zoekt! Een Snel internet abonnement is daarom van groot belang. Ik deed zelf de internet snelheidstest van KPN en kwam erachter dat mijn internetsnelheid een stuk omhoog zou kunnen.

Je hoeft niet op zoek naar een parkeerplaats

Inparkeren is niet mijn sterkste punt. Ik word dus niet zo blij van overvolle parkeerplaatsen waar je hooguit een heel smal plekje kan vinden. Herkenbaar? Vast wel. Dit is nog een reden waarom ik gek ben op online shoppen.

Niet in de rij voor de kassa

Iets anders waar ik ook niet vrolijk van word, is lange rijen voor de kassa. En al helemaal niet met twee kinderen. Lenn begint al vrij snel te jengelen als het hem niet snel genoeg gaat. En ook Nomi begint na een tijdje te zeuren.

Lekker shoppen in je chilloutfit

Mijn haar in een rommelknot en een joggingbroek aan… Niet de look waarmee ik de stad in zou gaan. Maar wél de look waarmee ik lekker achter mijn computer zit om online te shoppen. Er is toch niemand die me ziet!

Ben jij ook zo gek op online shoppen?

Een gedachte over “De voordelen van online shoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.