Dagboekje 241; speelafspraakje, peutergym en een zieke Nomi

Laatst vertelde ik jullie al dat Nomi een speelafspraakje had. Verder kreeg Lenn afgelopen week zijn vinger tussen de deur, en ik twijfelde even of we de huisarts moesten bellen. Vrijdag hebben Nomi en Lenn konijntjes geaaid, zaterdag ging Nomi peutergymmen en zondag was ze een beetje ziek.

Maandag; blauwe vinger

Maandagochtend besloot ik Nomi lopend op te halen. Op de foto kun je wel zien dat ze er niet zo heel enthousiast over was haha. Toen we net thuis waren, kreeg Lenn zijn vinger tussen de deur en die werd flink blauw. Even deed hij er niks mee en ging hij huilen als hij iets oppakte, maar gelukkig was dat vrij snel over.

Dinsdag; playdate

Dinsdag had Nomi haar eerste speelafspraakje met een vriendinnetje van de peuterspeelzaal. En dat was natuurlijk hartstikke gezellig!

Woensdag

Woensdag was Nomi bij mijn schoonmoeder. Lenn en ik deden vrij weinig en hij sliep ’s middags lekker lang, waardoor ik veel tijd voor mijn blogs had. Ik schreef een paar artikelen en ik ging op zoek naar leuke visitekaartjes.

Donderdag; koud!

Donderdagochtend was Bart zo lief om antivries op de ruiten van de auto te spuiten toen hij naar zijn werk ging. Maar… Toen ik Nomi drie kwartier later naar de peuterspeelzaal wilde brengen, was het alweer helemaal dichtgevroren. ’s Middags gingen we even naar de stad om schoentjes te kopen voor Nomi’s eerste gymles.

Vrijdag

Vrijdag besloot ik eindelijk maar eens een nieuwe krabpaal te halen. De katten hebben de oude helemaal gesloopt en het ding zag er niet meer uit. Bij de dierenwinkel konden Nomi en Lenn konijntjes aaien en dat vonden ze natuurlijk heel leuk. Toen we thuis waren wilde Nomi even tekenen, en ze bleef volhouden dat ze haar stift niet in haar mond had gedaan. De zwarte vlek op haar lip zei iets anders…

Zaterdag; peutergym!

Na de mislukte poging van vorige week, gingen we deze week toch echt peutergymmen. Leuk, zou je denken, maar Nomi vond het allemaal wel heel erg spannend. Eerst wilde ze alleen kijken, maar uiteindelijk heeft ze toch even meegedaan. En na afloop zei ze dat ze het heel leuk vond.

’s Middags ging ik even naar de Hema en ik kocht dit truitje voor Lenn. Daarna gingen we naar mijn ouders en daar bleven we eten. En ’s avonds keken we Wie is de mol.

Zondag; ziek meisje

Zondagochtend was Nomi een beetje ziek. Bart ging met Lenn zwemmen, en zij lag op de bank televisie te kijken. Uiteindelijk knapte ze een beetje op en hebben we samen geknutseld. Tussen de middag was ze heel moe en heeft ze even geslapen. Toen ze wakker werd voelde ze zich wat beter en gingen we even naar mijn schoonouders.

Hoe was jouw week?

Een gedachte over “Dagboekje 241; speelafspraakje, peutergym en een zieke Nomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.