De best gelezen artikelen van mijn blog

best gelezen artikelen

Inmiddels blog ik ruim 8 jaar, in februari 2012 kwam mijn allereerste blog online. Als ik ze nu teruglees denk ik; ‘jezus wat slecht’, maar ach, ik had er plezier in en sommige artikelen uit 2012 worden nog steeds wel eens gevonden via Google. Laatst zat ik te kijken welke oudere artikelen nog steeds regelmatig gelezen worden en ik dacht, laat ik dat eens met jullie delen!

De all-time best gelezen artikelen op mijn blog

1. Iemand anders maakte Nomi’s geboorte bekend op Facebook

Nomi is geboren in november 2014, maar pas in juni 2016 zette ik dit artikel online. Dat kwam doordat ik niet wilde dat het bij Lenn ook weer zou gebeuren. Dit artikel is toen massaal gedeeld en het wordt ook nog steeds goed gevonden via Google. Inmiddels is het artikel bijna 100.000 keer gelezen en daarmee staat het met stip op nummer 1!

2. Kraambezoek tips

In augustus 2015 besloot ik eens lekker eerlijk te zijn over wat ik vond van het kraambezoek, door wat tips te geven. Sommige mensen vonden me verbitterd, maar ik kreeg ook vaak te horen dat mensen het erg herkenbaar vonden.

3. De nieuwe kruidvat luiers versus de oude

Als je Googelt op ‘nieuwe Kruidvat luiers’ is dit artikel dat ik in 2019 schreef het eerste resultaat en dat zorgt voor een heleboel bezoekers. Dagelijks lezen mensen dit artikel en vooral in de tijd dat de nieuwe luiers net te koop waren, werd het artikel erg veel gelezen.

4. Waarom de eerste echo best heel eng is

Wat was ik zenuwachtig voor die eerste echo’s zeg. Blijkbaar ben ik niet de enige, want het artikel dat ik er in januari 2016 over schreef is ontzettend vaak gelezen. En weet je wat? Van tevoren twijfelde ik nog of ik het wel online moest zetten, want ik wilde niet dat mensen me een aansteller zouden vinden!

5. Het leed dat de 6 maanden sprong heet

Sprongetjes; iedereen heeft er wel een mening over. Toen Lenn net 6 maanden was geweest, in februari 2017, schreef ik er een blogje over.

6. 28 weken zwanger; daar is het derde trimester

Van alle zwangerschapsupdates is deze, van toen ik 28 weken zwanger was van Elena, by far het beste gelezen. Waarom? Ik heb eigenlijk geen idee!

7. Puddle Jumper versus de AliExpress variant

Een hele tijd geleden kocht ik voor Nomi een Puddle Jumper via Marktplaats. Toen ik er ook eentje voor Lenn wilde hebben, kon ik geen tweedehands exemplaar vinden en ik vond ze nieuw best duur. Daarom dacht ik; laat ik eens kijken of AliExpress ook zoiets heeft. Ik vond het, ik bestelde het, en in juni 2018 schreef ik er een blog over.

8. Weet je wat? Van mij mag je terugslaan

Wat doe je als je kind op school regelmatig een klap krijgt van andere kinderen en niks terug durft te doen? Na de zoveelste keer zei ik tegen Nomi dat ze best een keer terug mocht slaan. Een jaar geleden deed ze dat en dat bleek erg goed te werken.

9. Eeltsokken van de Action; werken ze echt?

Om eindelijk eens wat charmantere voeten te krijgen, besloot ik de eeltsokken van de Action eens te proberen. Of het werkte, vertelde ik vorige zomer in dit artikel.

10. Ik voelde de baby niet meer

Toen ik zwanger was van Lenn, voelde ik hem opeens niet meer. Ik moest naar het ziekenhuis en toen ik aan de ctg lag, waren er dipjes zichtbaar in zijn hartslag. Niet bepaald leuk om te horen en daarvoor moest ik de volgende dag terugkomen voor een uitgebreide echo van zijn hartje. Gelukkig bleek alles uiteindelijk goed te zijn.

Kende jij deze artikelen al?

Een gedachte over “De best gelezen artikelen van mijn blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.