De best gelezen artikelen van 2020

best gelezen

Ten eerste wil ik jullie natuurlijk een heel gelukkig nieuw jaar wensen! Hopelijk zijn jullie het nieuwe jaar goed begonnen. Vandaag blik ik nog even terug op 2020 en deel ik met jullie wat de best gelezen artikelen van het afgelopen jaar zijn.

Best gelezen artikelen van 2020

In 2020 ben ik minder aan het bloggen toegekomen dan in de jaren hiervoor. Op de een of andere manier was ik soms volledig inspiratieloos en soms kwam ik er ook gewoon echt niet aan toe. Daarnaast ben ik wat meer bezig geweest met de vindbaarheid van mijn blogs. Daar gaat best veel tijd inzitten, zeker wanneer ik bezig ben met het optimaliseren van oude artikelen. En dan heb ik dus weer minder tijd om nieuwe blogs te plaatsen.  Toch is mijn blog in totaal vaker gelezen, dus blijkbaar werkt dat optimaliseren wel.

Dan de 10 best gelezen artikelen:

  1. Je haar verven met crepepapier; zo doe je dat
  2. Geen jongen, geen meisje, maar ‘gewoon Lenn’
  3. Lenn en zijn jurkjes
  4. Alles voor de likes; je zoon als meisje kleden om te groeien op social media?
  5. De eerste maandagochtend na de vakantie…
  6. Zo’n dag waarop je heel erg blij bent dat het bedtijd is
  7. Een kijkje in mijn privéberichten op Instagram
  8. Sommige meisjes hebben ook een piemel!
  9. Boodschappen doen; door de ogen van een dreumes
  10. Rode vlekjes die je niet weg kunt drukken? Meteen de dokter bellen!

De artikelen over Lenn deden het goed afgelopen jaar. Eerst twijfelde ik nog of ik er überhaupt wel iets over wilde schrijven, omdat het toch wel een heel persoonlijk onderwerp is. Maar aan de andere kant is het totaal niets iets waarvoor je je zou moeten schamen. Misschien is het voor sommigen van jullie wel heel erg herkenbaar, en is het fijn om er wat over te lezen. En daarom besloot ik er maar gewoon over te schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.