Mijn best gelezen artikelen van 2021

best gelezen artikelen

Het is inmiddels al de zevende dag van het nieuwe jaar, en ik ben nog helemaal niet aan bloggen toegekomen. En ik moet toegeven dat ik ook nog niet echt mijn best heb gedaan om tijd te vinden voor het bloggen, want we genieten nog eventjes van de kerstvakantie. Ik ga regelmatig met de kinderen naar buiten, ze mogen bijna iedere avond even opblijven, en ondanks de lockdown proberen we veel leuke dingen te doen. Maar vandaag kruip ik toch even achter mijn laptop, en blik ik terug op 2021. En ik deel met jullie wat de best gelezen artikelen van vorig jaar zijn.

De best gelezen artikelen van 2021

Van tevoren vind ik het altijd erg lastig om in te schatten welke artikelen het goed zullen doen, en welke niet. Vaak is het een totale verrassing voor mij welke artikelen vaak gelezen worden en deze top 10 had ik ook helemaal niet verwacht.

  1. De coronamaatregelen door de ogen van een 6 jarige
  2. Oorbellen voor Lenn en Elena
  3. Momshamen? Doe maar niet
  4. 30 dingen waar een peuter boos om kan worden
  5. Zo vraag je er wel om dat hij gepest gaat worden
  6. En toen bleek Lenn toch kleurenblind te zijn
  7. Hoe gaat het nu met Lenn op school?
  8. ‘Jongenskleding’ en ‘meisjeskleding’
  9. Genderneutrale kinderen
  10. Lenn is 5 jaar; tijd voor een update

Oudere artikelen

En dan zijn er nog een aantal oudere artikelen die nog steeds erg goed gelezen worden, zoals het artikel waarin ik vertel hoe je je haar kunt verven met crêpepapier, het artikel over hoe je bellenblaasvlekken uit je kleding kunt krijgen en het artikel de eeltsokken van de Action. Deze artikelen worden vaak gevonden via Google. Dan is er nog een artikel die ik precies 6 jaar geleden online zette, maar afgelopen jaar opeens heel veel gelezen werd. Dat is het artikel over de eerste echo, en waarom ik dat best eng vond.

Als de kinderen volgende week weer naar school gaan, zullen er waarschijnlijk weer wat meer artikelen online komen, want ik begin het bloggen nu wel te missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.